nyheder

Betfair.dk: England vs. Kroatien – Spil på England med bonus!

Hvem kan spille sig til VM-finalen i Moskva? Vi glæder os til semifinalen mellem England og Kroatien. Kroatien og England står over for hinanden i en nervepirrende semifinale på Luzhniki Stadium og betfair.dk giver dig a href=”/oddsboost-price-boost-enhanced-odds/”>forhøjede odds hvis England slår Kroatien. Tilbuddet gælder alle nye kunder og giver dig mulighed for at score utrolig odds bonus hvis du holder med Three Lions! Er du på udgik efter en ny bookmaker eller ønsker du blot at øge spændingen til denne kamp? Vi har lige præcis det du har brug for. Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer. Opret dig i dag hos betfair og gå ikke glip af denne bonus til kommende semifinale mellem England og Kroatien.
 

 
Ønsker du at spille med forhøjede odds skal du huske følgende:

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder
  • Du kan blot spille 50 DKK med forhøjede odds.
  • Din gevinst udbetales i kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en betting bonus på din bonuskonto.

 

Betfair Bonus England vs. Kroatien VM 2018
© Betfair

 

Er England klar til finalen?

Jordan Pickford har været den store helt for England de seneste par kampe. Mod Colombia blev han den store i straffesparkskonkurrencen, og han havde flere klasseredninger mod Sverige. Everton-keeperen skal også være på dupperne onsdag aften – der skal nok blive en del at se til. VM-slutrunden er nu så fremskreden, at trætheden er begyndt at melde sig ind hos spillerne, og det må nok især gælde for kroaterne, der har været ude i 120 minutter i både ottendelsfinale og kvartfinale. Vi tror at det giver et lille plus til Englænderne og derfor vilde med dette betfair tilbud. Spil med forhøjede odds på kampen og få glæde af en utrolig odds på 12.0 hvis England vinder. Hvad venter du på?
 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ3M og spil på sejr til England i kampen mod Kroatien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kamp (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder England, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Betfair.dk: Super odds hvis Frankrig slår Belgien!
næste artikel
Betfair.dk: Bonus til nye kunder - Spil på Belgien vs. England