nyheder

Odds 5.00 på FCK sejr over OB

Superliga søndag skal spilles med en odds bonus. Sådan synes de også hos Betfair som skubber oddset på en FCK sejr over OB i søndagens sene superligakamp helt op til 5.00. Denne sign-up bonus er kun for nye kunder, som til gengæld også kan gøre brug af 1000 kr. i freebet bonus.
 

Betfair Sign-up Bonus til OB - FCK
© Betfair

 

Hvordan får jeg odds 5.00 på FCK imod OB?

Først og fremmest skal du være nye kunde hos Betfair, over 18 år gammel og bosat i Danmark. Herefter åbner du en konto ved hjælp af Betfairs bonuskode ZSKC86, hvilket berettiger dig til det boostede odds på FCK.
 
Placer derefter et spil på FCK som vinder, men vær klar over at kun indsats op til 100 kr. vil tælle imod det forhøjede odds. Hvis FCK taber, så får du din indsats retur i form af en freebet bonus svarende til din indsats. Hvis FCK vinder, så får du gevinsten til det normale odds udbetalt med det samme, og differencen op til det forhøjede odds udbetales som en freebet odds bonus.
 
Sign-up med bonuskoden ZSKC86
 
Eksempel på Betfairs bonus
Du spiller 100 kr. på FCK til odds 5.00 (det normale odds er 1.80). FCK vinder kampen, hvilket betyder at du får gevinsten til odds 1.80 (altså 180 kr.) udbetalt med det samme. Differencen op til det forhøjede odds (altså 320 kr.) udbetales som en freebet bonus.
 

1000 kr. i Freebets hos Betfair

En del af Betfairs velkomstbonus er at man kan optjene op til 1000 kr. i freebets. For hvert 5. Bet til en værdi af 100 kr., som spilles på minimum odds 1.40, udløser en 200 kr. freebet bonus. Denne bonus kan man opnår i alt 5 gange.
 
Husk også at hos Betfair, så udbetales indsatsen fra et freebet ikke – det er kun gevinsten der kommer ind på ens konto. Berfair har desuden en mere regulær odds bonus i sign-up gave, hvor de tilbyder ét freebet til en værdi af 1000 kr. Læs mere om Betfairs 1000 kr. freebet her.

Om forfatteren

forrige artikel
Danskerdong Bonus hos Betsafe
næste artikel
400 kr. Odds Bonus til US OPEN