nyheder

Eksklusiv odds boost: 2.00 på over 0,5 mål mellem Liverpool og Leeds

At Liverpool går fra banen uden at have scoret, hører efterhånden til sjældenhederne – især i sæsonens første kamp. Sidste sæson forlod Liverpool blot banen uden at have scoret tre gange. Ingen af dem var på Anfield. Fortsætter de tendenser, så kan du score en eksklusiv betting bonus til odds 2.00.
 
Det er nærmest så stor en garanti, som man kan få i professionel sport, at Liverpool scorer, når de spiller på hjemmebane. Det giver derfor sjældent ret høje odds derpå, især ikke mod mindre hold og oprykkere – som Leeds i dette tilfælde er det.
 
Liverpool indleder det historiske titelforsvar hjemme på Anfield Road mod oprykkerne fra Leeds United, der gør comeback i Premier League efter 16 års fravær.
 

Liverpool odds bonus
© Betfair

 

Odds 2.00 på at Liverpool bare scorer

Hvorfor denne historiske indledning? Jo, nu skal du høre… Betfair er nemlig ude med en eksklusiv bonus til Bonus-Betting-spillere. Alle nye Bonus-Betting-spillere der tilmelder dig hos Betfair, får nemlig odds 2.00 på over 0,5 mål i kampen mellem Liverpool og Leeds.
 
Den er god nok. Der skal bare scores et enkelt mål i kampen mellem de forsvarende mestre og oprykkerne, for at du får dine penge to gange igen.
 

Trin for trin: Sådan scorer du oddsboostet

Skal du have denne eksklusive Betfair bonus, så skal du følge disse tre trin:
 

  1. Klik dig ind på Betfair og tilmeld dig. Brug bonuskoden ZFBJ9N.
  2. Spil op til 300 kr. på over 0,5 mål i kampen Liverpool – Leeds
  3. Vent og se om du vinder

 
Bliver der scoret mindst et mål i kampen, så du vinder, så udbetaler Betfair gevinsten i form af et gratis spil. Du får dermed et freebet på op til 600 kr, som du kan bruge indenfor 90 dage. Dit freebet skal spilles på Betfairs sportsbook til et væddemål til minimum odds 1.50.
 
Husk at dit spil skal være sat via Betfairs sportsbook og ikke spilbørs inden kampstart for at være kvalificerende.
 
Denne bonus er i stedet for den traditionelle Betfair velkomstbonus, som tilbydes nye spillere.
 

 

En kamp Liverpool skal vinde

Sæsonens første kamp er altid noget særligt – især når du indleder forsvaret af klubbens første mesterskab i generationer på hjemmebane. Det bliver en speciel kamp for Liverpool og en kamp, som de skal vinde, hvis mesterskabet skal forsvares.
 
Det er sandsynligvis også en kamp, hvor mange spiller på 1-tallet, når mobilen kommer frem og der skal sættes et spil via en betting app.
 
Kampe mod oprykkere skal vindes, hvis man vil være med i toppen af tabellen. Længere er den vel ikke? Jürgen Klopp har i ugen op til sæsonpremieren været ude med stikpiller til flere af konkurrenterne, blandt andet Chelsea, ovenpå deres massive forstærkninger.
 
Transfermarkedet har været yderst stille i Liverpool, hvor det nærmest ikke er blevet bemærket, at Konstantinos Tsimikas er kommet til, mens Dejan Lovren er rejst. Klopp – og hans tropper, skal nu ud og bevise, at de fortsat kan tromle al modstand ned. Og det skal vises allerede fra premieren mod Leeds.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få odds 20 på at Danmark slår England
næste artikel
Superligaen er tilbage: Her får du de bedste odds