nyheder

Odds boost på Sverige-Slovenien hos Betfair!

Mandag aften starter vores svenske brødre for alvor deres forberedelser til EM slutrunden 2016, som sparkes i gang den 10. juni i Frankrig. Først på aftenen møder svenskerne på hjemmebane Slovakiet og det skal blive spændende og se, om Zlatan og co kan få en god optakt til sommerende EM i fodbold. Hos Betfair kan du gøre kampen ekstra spændende når du opretter dig som ny kunde. Du kan nemlig lige nu få imponerende forhøjede odds på en sejr til Sverige i kampen mod Slovenien.
 
Klik på billedet og få dine ekstra høje odds med det samme!
 

faa gigant odds paa sverige slovenien hos betfair
© Betfair

 
Det svenske landshold har vist en del udsving i deres spil – både i løbet af EM kvalifikationen, hvor de jo desværre endte med, at kvalificere sig på bekostning af det danske landshold. Senest spillede svenskerne på hjemmebane uafgjort mod Tjekkiet, mens det nogle dage tidligere blev et udbanenederlag til Tyrkiet.
 
Marginalt bedre ser det på papiret ud for Slovenien som har vundet 2 af deres seneste fem kampe. Dog viser bookmakernes udbudte spil på kampen, at det i allerhøjeste grad er det svenske landshold som betegnes som favoritter til, at løbe med sejren. Så meget desto mere fantastisk er Betfairs forhøjede odds – hvis du spiller på Sverige som vinder af kampen kan du få flotte odds 5,00 på dette resultat. Altså tårnhøje odds på et endog meget sandsynligt udfald af kampen!
 

Sådan får du dine ekstra odds

  1. Opret din konto hos Betfair – brug promotionkoden ZFBJIC!
  2. Placer herefter dit første væddemål med Sverige som vinder af kampen. – Maksimalt 100 kr. kvalificerer.
  3. Når du forhåbentligt vinder vil Betfair toppe dine odds op til odds 5,00 – skulle uheldet være ude og du taber – ja så fortvivl ikke – Betfair refunderer din indsats som ét freebet

 
Udover dette kan du som Betfair kunde også få et freebet på 200 kr. hver eneste gang du har placeret 5. singlespil af minimum 100 kr. til minimum odds 1,50!
 
Men ikke nok med det – læs mere herunder!
 

Opret dig i dag og få yderligere bonus

Når du åbner en konto hos Betfair får du gode tilbud, et kæmpe udvalg af odds – og selvfølgelig er de udbudte odds blandt markedets allerbedste. Desuden tilbydes alle nye kunder den fine Betfair odds velkomstbonus på op til 1000 kr. i forbindelse med den første indbetaling. Derfor vil vi gerne sende vores varmeste anbefalinger afsted til Betfair!
 
Var du på udkig efter odds bonus til EM i Fodbold 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
GAKKET UNIBET KAMPAGNE: GÆT FORKERT TIL EM - VIND 1.000.000 kr.
næste artikel
FÅ 3000 KR I VELKOMSTBONUS HOS BETFAIR