nyheder

Hvem bliver den næste præsident i Frankrig?

På søndag vil franskmændene bestemmer over landets fremtid. Èt valg som mange i Europa ser med bekymring imod. Bliver det den næste overraskeler efter Trump sejr og BREXIT? Hvem vinder kap løbet om det franske præsidentvalg?

 
Vil det blive filosof og millionær Emmanuel Macron som aldrig blevet valgt til noget offentligt embede og som lover at kæmpe for klimaet og for EU. Han mener at det ikke løngere giver at tale om højrefløj og venstrefløj – revolutionen skal komme fra den franske midt. På den anden sige kæmper lederen af det højre nationale parti Front National, Marine Le Pen. Siden hun overtog fra sin far i 2011 har hun forsøgt at komme væk fra det ekstreme højre politisk side. 48-årige Marine Le Pen går til valg med en helt klar ide om at lovlige indvandring til Frankrig fra 200.000 til 10.000 personer om året. Hun vil derudover give franske statsborgere forrang, når det gælder boliger og arbejdspladser og vil få en folkeafstemning om både euroen og medlemskabet af EU på vejen.

 
Hos Betfair kan du spille på udfaldet af de franske præsidentvalg og kan endda tage bruge af særlige forhøjede odds i denne anledning. Det eneste du skal gøre er at tilmelde og spille på omtalte valg. Se nermere nedenfor.

 

Betfair forhøjede odds franske valg © Betfair

 

Det er meget at tage brug af forhøjede odds hos betfair:

  • Opret konto i dag med koden ZSAJ30 og spil på enten Emmanuel Macron eller Marine Le Pen til at blive Frankrigs næste præsident (maks. 100 kr. tilladt)
  • Dit spil skal placeres inden d. 07/05/2017 kl. 16.00
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Bliver dit valg Frankrigs næste præsident, udbetaler betfair din indsats kontant til din hovedkonto, og gevinsterne fra det forhøjede odds som en startbonus på din bonuskonto.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Som vi har skrevet, er betfair ikke kun kendt for deres gode tilbud hvis det gælder sport. I dette tilfælde handler det politik og du burde se på tilbuddet hvis du er på jagt efter en bookmaker. Hvis du opretter dig i dag med bonuskoden ZSKACO vil du modtage Betfair bonus på op til 2000 DKK. Betfair skal helt klar nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Bwin: Få ekstra bonus hvis begge hold scorer
næste artikel
Bwin velkomstbonus med nye vilkår