nyheder

Betfair optakt til ASTRA Vs FC KØBENHAVN

Onsdag aften byder på spændende Champions League kvalifikationskampe og de danske mestre fra FC København er naturligvis ét af de hold som skal i aktion. På udebane tørner FCK ud mod de Rumænske mestre, Astra. Det skal i den grad blive spændende og se, om FC København kan fortsætte de suveræne takter, som de i de første to runder har vist i den hjemlige Superliga.
 

Astra Vs FC København

Modstanderen fra Astra er en modstander som er af en helt anden kaliber end henholdsvis Lyngby og Esbjerg, som har været modstanderne for de danske mestre i den hidtidige Superliga sæson. Derfor skal der da også leveres på et højt niveau, hvis FCK skal sikre sig et godt udgangspunkt før de vigtige returopgør i parken, som spilles i næste uge.

Det er såmænd ikke mere end tre ugers tid siden, at de to hold mødtes i en træningskamp og her var det Astra som hev en 1-0 sejr igennem. Hvordan vil styrkeforholdet være nu, hvor den danske Superliga er i fuld gang og der for alvor er noget på spil?
 
Hos Betfair kan du få flotte odds 2,15 på en sejr til FC København!
 

Opret dig i dag og få kæmpestor bonus!

Betfair tilbyder desuden alle nye kunder den absolut stærkeste velkomstbonus som du finder på det danske odds marked. Når du opretter dig og foretager din første indbetaling på din nye konto kan du således gøre krav på den helt vilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Ingen andre bookmakere på det danske marked kan matche denne. Det kan altså VIRKELIG betale sig, at oprette en konto hos kvalitetsbookmakeren Betfair. Herfra ønsker vi både FCK og dig held og lykke i forbindelse med aftenens spændende opgør. Vi sidder klar i sofaen, det er der ingen tvivl om!
 
Ledte du efter vores store odds bonus sammenligning?
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbyder op til odds 8,00 på vinderen af Randers - Aab
næste artikel
Scor Live odds bonus hos 888Sport - Spil på EL kvalifikationen 2016!