nyheder

Boost dine odds med Betfairs samme kamp multispil

Hvor tit har du ikke oplevet, at du ikke kan lave den fedeste kupon, blot fordi du har flere spil fra samme kamp på kuponen?
 
Den tid, hvor du kun kunne spille singler på den samme kamp, er forbi. Betfair har i den grad gjort op med den gammeldags tankegang, så du i dag nu kan kombinere dig til vanvittige høje odds ved at kombinere flere spil på samme kamp på en multikupon.
 

En kamp – stor kupon


Du kender det sikkert. Du sidder med en god fornemmelse for, hvem der vinder, om der kommer mange eller få mål, samt hvem der måske scorer et af dem. Men du kan ikke lave det til en drømmekupon, der giver dig en gevinst i en størrelsesorden, som du hører andre snakke om.
 
Det har du nu muligheden for at få, så du kan udnytte din viden om den enkelte kamp til at skaffe den helt store gevinst, uden du behøver lave en lang række indskud.
 

Betfair multispil
© Betfair

 

Sådan får du multispil på samme kamp


For at få multispil på samme kamp skal du gøre følgende:

  1. Klik dig ind på ”Multispil hos Betfair” via knappen herunder
  2. Opret en Betfair spillekonto, hvis du ikke allerede har en
  3. Lav en indbetaling – Lige nu kan du få en Betfair velkomstbonus ved siden af
  4. Gå til samme kamp multispil-fanen på den ønskede kamp
  5. Kombiner dine ønskede spil

 
Jo flere valg du kombinerer fra samme kamp, jo højere bliver dit odds. Det betyder selvfølgelig, at din potentielle gevinst også bliver større, men du skal også være opmærksom på, at det samme gør din risiko.
 

Få op til 1.000 kr. i odds bonus


Selvom multispilfunktionen nok ikke kan betegnes helt som en odds bonus, så er der faktisk muligheden for en bettingbonus på 100% op til 1.000 kr., når du som ny spiller opretter en bruger hos Betfair.
 
Du får med en Betfair velkomstbonus fordoblet din første indbetaling op til 1.000 kr. med en Betfair bonuskode. Vi har bonuskoden klar til dig, så hvis du bruger ZSKW02, når du foretager din første indbetaling på din Betfair-konto, så får du odds bonussen.
 
Hvis du bruger din Betfair velkomstbonus på et multispil, skal mindst et af disse være til minimum odds 1.95. Du har efterfølgende 90 dage til at indfri omsætningskravet, hvor du skal spille din fulde bonus otte gange til minimum odds 1.95, før du kan få gevinster derfra udbetalt.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
NBA2K odds: Spil på spillernes egen NBA2K turnering
næste artikel
Unibet: Spil 100 kr. på FIFA og få 100 kr.