nyheder

Betfair: Sidste kamp hos U21 EM

I bund og grund blev det til en skuffende slutrunde i Polen for det danske ungdomslandshold. Selvom modstanderene har været store står stadig Danmark efter to kampe med nul point og nul mål fast som sidste plads i gruppen. Danmark er færdige ved U21-EM, og vi vil få at se hvordan træner Niels Frederiksen blander kortene til de sidste 90 minutter i denne EM. Som nævnt er Danmark stadig uden point eller scoring i denne turnering, og derfor må det forventes at træneren tager chancer for at stille op med et mere offensive spillere.

BetfairDanmark
© Betfair

Overraskelsen har været stor da Tjekkiet i onsdagens kamp mod forhåndsfavoritterne Italien vandt med 3-1 og dermed stadig har chancet for at nå semifinalen. Holdet kan nemlig med en sejr over Danmark spille sig i semifinalen. Selvom en sejr måske ikke er nok, skal holdet ende som bedste toer af alle grupper for at gå videre til semifinalen.
Patrik Schick som har vist sig som en uhyre skarp angriber er i top form og er helt klar Tjekkiets store profil. Vil Schick sænke Danmark for alvor eller vil Danmark rejse sig og spille stor for æren?

Forhøjede odds hos betfair

Hos betfair for du en odds bonus på fantastiske 10.0 hvis Danmark vinder deres sidste kmap mod Tjekkiet. Tag chancen og spil på Danmark med helt fantastik odds. Det er meget nemt at deltage og du burde se nærmere på denne kampagne hvis du tror det danske ungdomslandhold.
Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJTL.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på at Danmarks U21 slår Tjekkiets U21 i U21 EM kampen på Tychy Stadion. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder Danmark overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere.

forrige artikel
10.000 DKK ekstra fra 777.dk
næste artikel
Betfair tilbud: Spil på FC Midtjylland Europa League