nyheder

Odds 7,00 på sejr til Brøndby hos Betfair!

Torsdag aften byder på hele tre spændende Europa League Playoff opgør med dansk deltagelse – og lad det være sagt med det samme: Det er IKKE alle de danske hold som står med lige gode kort på hånden i forhold til, at kvalificere sig til gruppespillet i årets udgave af Europa League. Samtidig kan alt som bekendt ske så længe bolden er rund, så ingen hold kan på forhånd afskrives. Brøndby står overfor en svær opgave når de skal vende 0-3 nederlaget mod Panathinaikos til en samlet sejr hjemme på Brøndby stadion. Betfair giver dig muligheden for, at få dine odds på Brøndby som vinder forhøjet ganske kraftigt – læs meget mere lige her.
 
Normalt ville vi her på redaktionen afskrive et hold som i deres første opgør har tabt med 0-3 – men, for der et men, i tilfældet Brøndby tillader vi os, at være en smule mere optimistiske, holdets nylige resultater taget i betragtning.
 

betfair giver odds boost hvis Broendby vinder over Panathinaikos
© Betfair

 
At sige, at Brøndby har fået målstøvlerne skruet på er en kæmpe overdrivelse. Søndagens historiske 7-0 sejr over AGF på Aarhus stadion taler sit eget tydelige sprog. Derfor tror vi da også på, at Brøndby som minimum vil trække sig sejrrigt ud af opgøret mod deres stærke græske modstander. Om de kan opnå at score tre mål eller mere og samtidig holde Panathinaikos fra at score er straks mere vanskeligt at sige.
 
Betfair kører lige nu en flot kampagne til alle nye kunder, hvor du kan få odds 7,00 hvis Brøndby vinder torsdagens Europa League kamp mod Panathinaikos – uanset med hvilken målscore de vinder. Vi tror som sagt, at Brøndby vinder opgøret og efter vores bedste overbevisning er denne kampagne en af de stærkeste vi har set i LANG tid. Betfair har ofte virkelig gode kampagner og tilbud. Disse og andre danske bookmakeres bonusser kan du læse meget mere om i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du forhøjede odds på Brøndby – Panathinaikos hos Betfair

  1. Opret din konto hos Betfair i dag ved at klikke på billedet ovenfor – husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJKM.
  2. Spil herefter på, at Brøndby vinder kampen.
  3. Når du forhåbentlig får ret vil Betfair booste dine odds op til fantastiske odds 7,00!
  4. Skulle du tabe får du sågar din indsats retur i form af en Betfair bonus!

 

Opret dig i dag med vanvittig Betfair bonus

Det er bestemt ikke uforståeligt, at Betfair har udviklet sig til, at være en af verdens mest populære odds udbydere. De har et kæmpe udvalg af forskellige odds og har derudover ofte virkelig gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. For at sikre, at du kommer godt i gang hos denne bookmaker kan du i forbindelse med din første indbetaling gøre krav på den særdeles flotte Betfair odds velkomstbonus som er på op til 3000 kr. Altså kan du få din indbetaling fordoblet og derfor hurtigt komme til, at vinde rigtig store penge hos kvalitetsbookmakeren Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 7,00 på sejr til FCK i CL Playoffs!
næste artikel
Vind 10000 kr hos Unibet på søndagens Superliga kampe!