nyheder

Kan Manchester United vinde første opgør?

Efter alvorlig knæskade hos superstjernen Zlatan Ibrahimovic er stemningen i bunden hos Manchester United. Vil holdet kunne rejse sig og vise at de stadig er i stand til at snuppe titlen i Europa League i år? Mandskabet fra Old Trafford skal møde op mod brandfarlige Celta Vigo på udebane. Hjemmeholdet som i kvartfinalen gik videre mod KRC Genk vil nu vise lidt mere for at holde drømmen i live. Engelske tophold fra Manchester er ikke in den form de har været men vil stadig være favorit i denne kamp og i hele tuneringen.

 
I denne kamps anledning kan du som ny kunde hos betfair gavne af en odds bonus på hele 10.0 hvis Manchester United kan slå Celta Vigo.

 

Betfair Bonus Celta vs ManUnited
© Betfair

 

Det er meget nemt at tilmelde:

  • Opret konto i dag med koden ZFBJSH og spil på at Manchester United vinder mod Celta Vigo i første opgør af Europa League semifinalen (maks. 100 kr. tilladt).
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 21:05 d. 04/05/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder Manchester United, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Sådan udbetales din gevinst:

Hvis du har oprettet dig som ny bruger gavner du af en odds på hele 10.0! Du forudbetalt 237 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 2.37 alm. odds), den resterende gevinst på 763 DKK (100 DKK x 2.37 alm. odds – 100 DKK x 10.0 forhøjede odds) udbetales som en bookmaker bonus.

 

 
Uden tvivl et rigtig godt tilbud, hvis man er jagt efter en bookmaker og ikke allerede er tilmeldt befair.dk. De er ikke mange gang nogensinde det er sket at Manchester United har haft en odds på 10.0 for at vinde en uhyre vigtig kamp som denne. Hvad venter du på? Opret dig i dag hos betfair.dk – vil du heller sammenligne flere bookmaker og se hvem der passer bedst? Gik nærmer her på siden hvor vi har et overblik af alle velkomstbonusser og vilkår.

 
Bonussen skal gennemspilles efter ovenfor nævnte krav.

 

Betfair velkomstbonus på op til 2000 DKK

Opret dig i dag med bonuskoden ZSKACO og betfair giver dig op til 2000 DKK i startbonus.
Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at Betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Enkelte og transparente vilkår for gennemspilning sørger for at du kan vinde store gevinster hos Betfair Når du opretter dig kan du gavne af en flot Betfair velkomstbonus som er på op til 2000 DKK.

 

forrige artikel
Spil på DBU Pokalen – odds på op til 12.0
næste artikel
Bwin: Få ekstra bonus hvis begge hold scorer