nyheder

Betfair: Spil på Danmarks næste VM kvalifikationskamp

Klubfodbold sæsonen er afsluttet og vi har allerede set en hel masse af fantastiske og dramatiske fodbold kampe på allerhøjste niveau. Inden vi dog smutter i en fodbold fri sommerpause skal der afsluttende spilles VM kvalifikationskampe.

 
For Danmark tæller det for alvor når der på lørdag kl. 18.00 fløjtes i gang mod Kasakhstan. Udeholdet som stadig har chancen for at booke billet til VM 2018 i Rusland skal vinde kampen for holde presset højt på Montenegro som man deler anden plads med. Montenegro som pt. ligger foran Danmark pga. Flere mål spiller samme dag mod Armenien på hjemmebane. Landstræner Åge Hareide må se bort fra den vigtige førstemålmand, Kasper Schmeichel, som stadig er ude pga. af en skade. Det samme er Peter Ankersen, der scorede mod Kasakhstan i november. Til gengæld forventes det, at Henrik Dalsgaard og anfører Simon Kjær bliver klar. Alt i alt er Danmark nok stadig favorit til denne kamp og har derudover mest brug for point.

 

Betfair VM kvalifikationskamp
© Betfair

 
Hos betfair for du en odds bonus på fantastiske 6.0 hvis Danmark vinder på udebane mod Kasakhstan i Almaty. Gå ikke glip af denne Betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe til denne uhyre vigtige kamp.

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJTI.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på at Danmark slår Kasakhstan i kvalifikationskampen til VM 2018 i Rusland. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder Danmark overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 

 
Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.dk. Gå ikke glip af denne dejlige odds bonus på 6.0 fremfor de alm. 1.5 som du ellers ville få for en udebane sejr til det danske landshold.

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores underside hvor vi sammenligner de store bonus tilbud og kampagner fra adskillige bookmaker. Hos ovenfor nævnte betfair kan få en velkomstbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair på kort tid har fået en del omtale på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for top klubberne FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet endnu mere. Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.

 

forrige artikel
Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil
næste artikel
Spil på herre håndbold hos betfair