nyheder

Odds 6.0 hvis FC København vinder i DBU pokalen mod Vendsyssel

Betfair, som vi efterhånden har anbefalet flere gange, har i denne uge igen et rigtigt godt tilbud til alle nye spillere. Hvis du ikke allerede har et konto hos betfair burde det tage et nærmere gik på følgende tilbud. Få en odds på 6.0 hvis FC København slår Vendsysel FF i DBU pokalen. Tilbuddet er rent ud et sindssygt godt tilbud. Det er derudover meget nemt at deltage.

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJSB.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på en sejr til FC København i DBU pokal kampen mod Vendsyssel FF. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder FC København overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 

Betfair tilbud DBU pokalen
© Betfair

 
Tilbuddet er næsten for godt til at tro på. Hvis du sammenligner med andre bookmaker er der ingen der vil kunne holde imod odds 6.0 til FC København. Hovedstadsklubben som efter al sandsynlighed vil vinde mesterskabet igen i år burde faktisk være helt klar favorit mod klubben fra næstbedste række fra Vendsyssel.
 

 
Hvis man sammenligner med andre bookmaker er det fantastik hvilken odds du kan få for nævnte kamp. Du vil få udbetalt 140 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 1.4 alm. odds) og den resterende gevinst 460 DKK (100 DKK x 1.4 alm. odds – 100 DKK x 6.0 forhøjede odds) som en bonus. Uden tvivl en bonus som ingen af de andre bookmaker kan holde med. I gennemsnit for du odds på 1.3 – 1.4 hos de andre.

 
Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos Betfair.

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores side hvor vi sammenligner velkomstbonus fra næste alle bookmaker på det danske marked. Hos Betfair kan få en startbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACD. Velkomstbonussen er med til at betfair har kunne etablere sig så hurtig på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet.
 
Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.
 

forrige artikel
Eurovision Song Contest 2017 - Odds & tips
næste artikel
Playoffs, baby. Unibet lægger op til de helt store gevinster