nyheder

Derbi madrileño med forhøjede odds hos betfair – op til 14.0

Betfair har gjort de igen! Scor fantastisk odds på kommende Champions League semifinale mellem Real Madrid og Atlético Madrid. Betfair, som efterhånden har lanceret en hel del tilbud for både nye og eksisterende kunder har i denne kamps anledning helt utrolig bonus til alle nye kunder. Hvis du overvejer at oprette bruger hos betfair burde du helt klart se nærmere på følgende tilbud.

 
Få en odds bonus på 7.0 hvis Real Madrid vinder mod Atlético og få fantastiske 14.0 hvis udeholdet kan vinde på Santiago Bernabeau. Kampen som mange fodbold fans verden rundt venter med spænding på, vil, takket være betfair, få en ekstra portion spænding. Gå ikke glip af denne betfair bonus. Det er meget nemt at deltage og du burde ikke overveje meget længe.

 

Betfair tilbud derbi madrileno
© Betfair

 

Det eneste du skal gøre for at få din odds bonus:

  • Start med at opret bruger hos betfair.dk med koden ZFBJSF.
  • Indsæt penge på dit konto og spil på en sejr til enten Real Madrid eller Atlético Madrid i Champions League semifinalen. Husk du maks. må spille for 100 DKK for at tage brug af forhøjede odds på denne kamp. Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.
  • Vinder dit hold overfor nævnte kamp vil gevinsten fra det originale odds gå direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en bonus.

 
Selvfølgeligt er det meget svært at gætte på det rigtige udfald. Uden tvivl er begge hold på et enormt høj niveau. Begge har hold har vist deres klasse i mange kampe hen ad sæsonen dog har også været en del negative udfald. Real Madrid måtte tage en bitter pille i sidste uge da man tabte på hjemmebane i El Clasico. Atlético har haft en formegentlig let modstande i kvartfinalen i Champions League har dog vist at de kan få problemer med især mindre hold fra den hjemmelige liga.

 
Tilbuddet er næsten for godt til at tro på. Som fodbold fan burde man tage chancen selvom am måske gætter forkert er udsigten til en stor gevinst meget imødekommende.

 

 
Hvis du f.eks. spiller 100 DKK på at Atlético vinder vil du få udbetalt 450 DKK direkte ind på din konto (100 DKK x 4.5 alm. odds) og den resterende gevinst på hele 950 DKK (100 DKK x 4.5 alm. odds – 100 DKK x 14.0 forhøjede odds) som en bonus. Uden tvivl en bonus som man ikke vil få hos ndre bookmaker.

 
Hvad venter du på? Opret i dag og score kassen hos betfair.

 

Vil du heller tage brug af en høj velkomstbonus?

Prøv at tage et nemmere gik på vores side hvor vi sammenligner velkomstbonus fra næste alle bookmaker på det danske marked. Hos betfair kan få en startbonus på op til 2000 DKK hvis du opretter bruger med koden ZSKACO. Velkomstbonussen er med til at betfair har kunne etablere sig så hurtig på vores hjemmelige marked. Derudover er bookmakeren kendt som sponsor for FC Arsenal og FC Barcelona som helt klart har øget deres popularitet.
 
Er du på udgik efter en ny bookmaker? Se her.
 

forrige artikel
FC København mod Lyngby BK – Odds på 5.0
næste artikel
888sport tilbud: Derbi Madrileno og Monaco mod Juventus