nyheder

Betfair.dk: Få bonus hvis der bliver scoret!

Betfair lancerer dejlig odds bonus til kommende kamp mellem England og Belgien. De pt. nok bedste hold under denne VM møder op mod hinanden og efter deres sidste kamp der endte med massevis af mål glæder vi os vild meget til denne kamp. Hvem tror du vinder kampen mellem England og Belgien? Hos betfair har du mulighed for at score forhøjede odds hvis der bliver scoret i denne kamp. Denne betfair bonus går ud på at du spiller dit første væddemål på et mål til at blive scoret mellem England og Belgien! Lyder dette ikke skide smart? Få en odds bonus på 5.0 som ny kunde hos betfair.dk! Hvad venter du på?
 


© Betfair

 

En unik mulighed

Vi kender ellers kun til forhøjede odds når det gælder den klassiske 1X2 væddemål – i denne omgang har du mulighed for at score hvis blot der bliver scoret. Hvis man ser på hvem der stiller op, burde er næsten ikke være tvivl om at vi kan glæde os på mål! Tilbuddet gælder dog som sædvanligt kun nye kunder. Er du stadig på udgik efter en bookmaker eller overvejer du yderligere bookmaker? Se på vores bookmaker bonus oversigt og få et grundigt overblik med alle relevante informationer.
 
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZFBJ2Y og spil på et mål til at blive scoret i kampen mellem England og Belgien
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Bliver der scoret, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

Få op til 1000 DKK i gratis spil

Tilbuddet om de forhøjede odds er god uden tvivl, ønsker du dog hellere gratis spil på op til 1000 DKK? Se nærmere på den velkendte betfair velkomstbonus. Hos betfair har du muligehd for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på?
 

forrige artikel
Cashpoint: Ekstra høj velkomstbonus til VM 2018!
næste artikel
Betfair.dk: Odds tilbud hvis Sverige slår Schweiz!