nyheder

Betfair tilbud Super Bowl 51 – forhøjede odds eksklusivt til nye kunder

Matt Ryan mod Tom Brady. Quinn mod Bellchick. Atlanta Falcons mod New England Patriots. Denne års Super Bowl byder på en masse spænding og intense dueller når op til en milliard tilskuere i natten til mandag ser på deres tv-skærme for at se hvem der snupper Vince Lombardi trofæet iår.

 
I denne kamps anledning får du hos betfair.dk forhøjede odds på en sejr til enten New England Patriots eller Atlanta Falcons. Spiller du f.eks. på en sejr til Patriots kan du score odds 6.0 hvorimod en sejr til Falcons endda giver dig en odds på 10.0.

 

Betfair Super Bowl Tilbud © Betfair

 

Sådan gør du:

  • Opret en konto i dag med promokoden ZSAJ29 og spil på en sejr til enten New England Patriots eller Atlanta Falcons (maks. 100 kr. tilladt).
  • Dit spil skal placeres på Sportsbook og inden kampstart kl. 00:30 d. 06/02/2017.
  • Den maksimale kvalificerende indsats er 100 DKK. (Du kan godt spille mere, men kun 100 DKK vil tælle til det forhøjede odds.)
  • Vinder dit valg Super Bowl 2017, udbetaler betfair.dk gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.
  • Bonus skal gennemspilles én gang. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.5. Bonussen er gyldig i 90 dage.

 

Opret dig i dag hos Betfair og få endnu mere!

Betfair er ikke uden grund en af de mest populære bookmakere. Når du opretter din nye konto kan du oveni købet gøre krav af den flotte Betfair odds velkomstbonus som er på op til 1000 DKK. Med faire og transparente vilkår for gennemspilning er der lagt solid grundlag for at du kan vinde store gevinster hos Betfair. Du kan læse meget mere om Betfair og de øvrige danske bookmakeres tilbud i vores store odds bonus sammenligning.

 

forrige artikel
888sport: Super Bowl 2017 – dobbelt gevinst til nye kunder
næste artikel
Betfair: Barcelona vs. Atlético – forhøjede odds eksklusivt til nye kunder