nyheder

Betfair.dk: Bonus til Tour de France 2018

Denne weekend starter årets Tour de France, samtidigt med VM i fodbold er nået til kvartfinalerne. Den dejlig sport sommer er i fuld gang og vi er utrolige glæde for denne perfekte underholdning. Hos betfair.dk kan du få yderlige spænding i denne sommer. Især hvis du tror på vores danske rytter Jakob Fuglsang. Spil på at Fulgsang slutter i top 10 til Tour de France 2018 og få forhøjede odds på 9.0. En dejlig odds bonus som du uden tvivl skulle se på hvis du gider spille på verdens største cykelløb. Denne betfair bonus gælder dog kun nye kunder. Er du ikke sikkert på om betfair.dk er den rigtige bookmaker til dig se på vores betting bonus oversigt – her kan du læse dig frem til alle nyttige informationer og efterfølgende træffe dit valg.
 

Bonus Fuglsang Tour de France 2018
© Betfair

 

Kan Fuglsang slutte i top 10?

Tour de France 2018 skal afgøres på en meget varieret rute. Hvor 2017-ruten i høj grad var designet til at skabe et spændende løb til allersidste etape, så er 2018-ruten designet med det formål at finde en komplet vinder af løbet. Bakker, bjerge og brosten kalder på rytterne i juli 2018. Velkendte stigninger som Col de Tourmalet og Alpe d’Huez er på programmet, men det er i høj grad et Tour de France, der tør udforske nye dele af Frankrig. I år er der således grusveje på programmet, skønt de næppe får en altafgørende rolle. Der er også brosten på programmet for Tour de France-feltet, og det kan blive en meget seværdig og afgørende etape. Uden tvivl vil danske Jakob Fuglsang have gode chancer for at vinde årets Tour de France. Siden OL 2016 har det været en forvandlet Fuglsang. Han er aggressiv. Han har masser af selvtillid. Han tør meget mere end førhen. Derfor kan du kan uden dårlig samvittig spille på at Fuglsang slutter under top 10 iår. Hos betfair har du dermed mulighed for at score dejlig odds på 10.0! Hvad venter du på?
 

 
Sådan gør du:

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ50 og spil på at Fuglsang slutter i top 10 til Tour de France 2018
  • Spil maks 50 DKK på nævnte kampagne (Du kan godt spille mere, men kun 50 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Slutter Fuglsang i top 10, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 

På jagt efter en velkomstbonus?

Ønsker du hellere en dejlig betfair velkomstbonus? Hos betfair har du mulighed for at få gratis spil på op til 1000 DKK. Mange gode kampagner og tårnhøje odds er med til at betfair skal nævnes hvis det gælder de bedste bookmaker i Danmark. Placer 5 bets af 100 DKK eller mere og få et 200 DKK gratis spil. Du kan gøre dette fem gang og optjene op til 1000 DKK! Få glæde af en startbonus på 100% op til 1000 DKK! Hvad venter du på få din betfair velkomstbonus med det samme!
 

forrige artikel
Betfair.dk: Kæmpe odds hvis England slår Sverige!
næste artikel
Unibet.dk: Free Bet til VM-finalen 2018