nyheder

Betfair: Spil på UFC 232 – Jones vs. Gustafsson!

Der er ikke kun fodbold på vores plan i de kommende dage. Selvom der selvfølgelig er mange kampe fra den engelske Premier League ser vi mod glæde mod USA hvor der vil være fokus på kommende UFC 232! Det ingen mindre kamp end comeback fra Jon Jones der stiller op mod Alexander Gustafsson. Begge mødtes allerede til UFC 165 i Septemeber 2013 men det er først i dag at det kommer til en returkamp. Jones som har været ude i over et år pga. doping stiller op mod svenskeren Gustafsson for at vise at han er den bedste af de to. Betfair giver dig i denne anledning forhøjede odds med odds på op til 70.0 for alle nye kunder!
 

Betfair odds boost UFC 232
© Betfair

 

UFC fra Los Angeles

Vi er klar med UFC 232 og ser frem mod opgøret mellem to af de bedste fightere. UFC 232 fra The Forum i Los Angeles byder i denne omgang velkommen for at se hvem henter titlen i let tungvægt. Der er tale om en omkamp mellem Jon Jones og Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Hos betfair har du som ny kunde mulighed for at få en rigtig god odds bonus der giver dig chancen for at få ekstra gevinst hvis du spiller på nævnte fight. Selvom du ikke kender meget til UFC og MMA burde du ikke gå glip af denne fight. I Danmark kan du følge kampen via ViaPlay og følge med i alle fight til denne gala.
 

 

Betfair giver forhøjede odds!

Vi ser frem mod denne fight og er spændt på hvordan denne ender. Bookmakeren Betfair har valgt at give forhøjede odds til denne fight. I anledning af kommende UFC fight har du hos betfair mulighed for at score kassen med et lækkert tilbud der gælder alle nye kunder. Spil med betting bonus på Jones vs. Gustafsson. Betfair giver dig mulighed for at gavne af ekstra høje odds til begge aktører. Tror du på Jones kan du få odds på 30.0 – satser du heller på svenske Gustafsson kan du få odds på hele 70.0 (!!!) Som ny kunde har du dermed en utrolig god chance for at få ekstra penge med hjem efter denne UFC weekend.
 

  • Opret en konto med promokoden ZSAJ58 og spil på en sejr til enten Jones eller Gustafsson
  • Spil maks 10 DKK på nævnte fight (Du kan godt spille mere, men kun 10 DKK vil tælle til det forhøjede odds).
  • Vinder dit valg, giver betfair gevinsten fra det originale odds direkte ind på din konto, og din resterende gevinst udbetales som en betting bonus.

 
Husk at tilbuddet kun gælder nye kunder! Er du allerede oprette som bruger hos betfair kan du ikke deltage i denne kampagne! Hvis du er i tvivl om du kan deltage i kampagnen husk følgende:
 

  • Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZSAJ54.
  • Din konto skal registreres i Danmark.
  • Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver.
  • Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder vi os retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.

 

Er du på jagt efter velkomstbonus?

Som nævnt gælder tilbuddet kun nye kunder. Du er dermed nødt til at overveje om du ønsker at sætte fokus på ovenfor nævnte tilbud eller om du heller ønsker en betfair velkomstbonus! Begge tilbud kan ikke kombineres men er trods alt meget seværdig. Begge tilbud har deres fordele og ulemper. Vi håber vi har kunne introducere lidt til begge af dem. Det er op til dig hvad du syntes bedst om! Velkomstbonussen giver op til 1000 DKK på som startbonus. En god start på din betting oplevelse hos betfair. Hvis du vælger at oprette dig gennem vores hjemmeside har du chancen for at tjene op til 1000 DKK som bonus! Hvad venter du på?

 

Om forfatteren

forrige artikel
Premier League med 888sport: Spil på Liverpool vs. Arsenal!
næste artikel
Betfair.dk: Håndbold VM 2019 med top odds!