nyheder

Få odds 7.00 på Brøndby sejr – Betfair Velkomstbonus

Betfair har et eksklusivt velkomsttilbud til nye kunder, som åbner en konto og placerer et bet på Aab – Brønsby. Få odds 7.00 på enten Aab eller Brøndby samt 1000 kr. i freebets ved sign-up hos Betfair. Du skal være ny kunde, over 18 og fra Danmark for at modtage Betfairs velkomstbonus.
 

Åben Betfair konto med bonuskode

Betfairs bonus til nye kunder er ganske simpel. Du får et forhøjet odds ved spil på søndagens Superligakamp mellem Aab og Brøndby samt op til 1000 kr. i freebets. For at få Betfairs bonus skal du åbne en konto og benytte Betfairs bonuskode: ZSKCF8.
 
Sign-up med bonuskode hos Betfair her.
 

Sådan fungerer Betfairs høje odds bonus

Når din konto er oprettet skal du blot placere et pre-match væddemål på enten Aab eller Brøndby for en værdi af 100 kr. Hvis det bet vinder, så får du gevinsten udbetalt op til det oprindelige odds med det samme, og differencen mellem det normale odds og det forhøjede odds udbetales som en Betfair freebet bonus. Hvis dit bet fejler, så får du de 100 kr. retur i form af et freebet.
 

Betfair Velkomstbonus med odds 7.00 på Aab - Brøndby
© Betfair

 
Eksempel på Betfairs sign-up bonus
Du spiller 100 kr. på Brøndby som ender med at vinde kampen. Du får nu udbetalt gevinsten op til det normale odds, som i skrivende stund er 2.60, og der vil med det samme tikke 260 kr. ind på din konto. Men det forhøjede odds var på 7.00, og de resterende 440 kr. vil derfor blive udbetalt som en freebet bonus token.
 

1000 kr. i Freebet Bonus

Udover et forhøjet odds, så kan danske spillere der åbner en Betfair konto, også få op til 1000 kr. i freebet velkomstbonus fra Betfair. For hvert 5. Single spil til 100 kr. på odds 1.40 eller derover modtager du en 200 kr. freebet token. Du kan max få 5 x 200 kr. freebets, og spil skal placeres og afgøres indenfor 30 dage.
 
Hvis du er ny spiller så tilbyder bookmakeren også en 1000 kr. freebet velkomstbonus ved Betfair sign-up. Til denne velkomstbonus matcher Betfair værdien af dit første bet, og udbetaler det som en freebet bonus.

Om forfatteren

forrige artikel
Gæt resultatet af Chelsea – Arsenal og vind 100 kr.
næste artikel
Top 3 Bonus NFL til betting