nyheder

Betsafe: 200 kr. Freebet på Danmark – Sverige

Tirsdag aften kl. 20.45 løber de danske drenge på banen imod Zlatan og det svenske landshold, og hvis du har planer om at sætte et bet på kampen, så kan du få et gratis, risikofrit væddemål hos Betsafe. Hvis du åbner en konto i dag, får du desuden 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betsafe Dansker Bonus
© Betsafe

 
Det er næppe gået nogen dansk fodboldfan næsen forbi, at vi skal spille den afgørende EM play-off kamp imod vores kære blå-gule naboer fra Sverige. Den afgørende EM Play-off duel skal afgøres efter et smalt 1-2 nederlag i Stockholm, og den samlede vinder får en plads til EM slutrunden i Frankrig i 2016. Men når det handler om Sverige, så er der mere end blot en slutrunde plads på spil – dette er en historisk kamp.
 

Odds på Sverige – Danmark med bonus

Hvis du ønsker at sætte lidt yderligere på spil til den sidste af de to skæbnekampe imod Sverige, så er Betsafe’s 200 kr. gratis bet en god anledning til at afprøve bookmakeren og få yderligere spænding til Danmark – Sverige.
 
Sådan får du Betsafes 200 kr. gratis bet

  1. Åben en Betsafe konto & tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil for 200 kr. pre-match på 1X2
  3. Hvis dit bet fejler, får du de 200 kr. retur som en odds bonus

Betsafes odds bonus udbetales til din konto senest 72 timer efter væddemålet er afgjort og skal omsættes 6 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling.
 

1000 kr. i velkomstbonus hos Betsafe

Inden du gør brug af Betsafes 200 kr. gratis væddemål til Sverige – Danmark skal du først og fremmest have en Betsafe konto. Til nye kunder giver bookmakeren en fantastisk startbonus på hele 1000 kr. Du skal være 18 år eller derover, og have bopæl i Danmark, så får du en 100 % bonus på første indbetaling til Betsafe.
 
Tjek også de andre odds bonusser vi har til EM 2016.

forrige artikel
US sport Kombi-bet forsikring
næste artikel
888sport: 1700 kr. i bonus til Danmark – Sverige