nyheder

200 kr. risikofrit spil på Tottenham – Arsenal

På lørdag går det løs i Premier League med et ægte derbydrama når Tottenham på White Hart Lane tager imod Arsenal. Betsafe tilbyder deres trofaste kunder 200 kr. risikofrit spil på lokalbraget Tottenham-Arsenal.
 

Betsafe: gratis spil på Tottenham - Arsenal
© Betsafe

 
Hvis du er ny kunde og åbner en konto, så får du desuden en odds bonus på 1000 kr. hos Betsafe.
 

Betsafe risikofrie spil på oddset

På det første af i alt tre lokalbrag på lørdag (Tottenham – Arsenal, Atletico Madrid – Real Madrid & Everton – Liverpool), giver Betsafe et gratis spil for 200 kr. For at få et risikofrit spil skal du sætte et spil på præcis 200 kr. inden kampen på 1X2 i Tottenham – Arsenal. Hvis dit bet ikke går hjem, så refunderer Betsafe din indsats på 200 kr. i form af en odds bonus. For at hæve din odds bonus skal du spille den igennem 6 x til odds 1.50 eller derover indenfor 60 dage.
 
Livebet tæller ikke med, og væddemålet skal være indgået senest kl. 13.45 lørdag den 7/2. Hvis du endnu ikke har en Betsafe konto kan du endvidere få 100 % odds bonus på dit første indskud.
 

Øvrige aktuelle odds bonusser

Hvis det er høje odds du er på jagt efter, så udstiller Scandic Bookmakers en garanti for de højeste odds på Premier League i hele februar. NordicBet kører for tiden en odds konkurrence hvor kan vinde en tur til de største fodboldkampe i Europa. NordicBet har desuden en fantastisk 30.000 kr. odds bonus på lørdagens tre derbykampe.
 
bonus-betting.dk har vi også samlet alle de danske bookmakeres velkomstbonusser, og med vores odds bonus konfigurator kan du nemt finde en bonus der passer til dit spilhumør.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en fodboldrejse til alle de store ligaer!
næste artikel
Odds for 25 kr. på tre kampe og vind 30.000 kr.