nyheder

Betsafe elsker K-Mag! Formel 1 odds bonus på op til 500 kr.

I weekenden sætter Kevin Magnussen hestekræfterne i fuldt sving til Singapores Formel 1 Grand Prix, og det matcher Betsafe med en Formel 1 Cash-back bonus. Spil mindst 100 kr. på vinderen af Singapores Grand Prix. Hvis du tager fejl og K-Mag samtidig ender i top 6, så betaler Betsafe dit indskud tilbage – op til 500 kr.
 

Tæt topfelt i Formel 1

Hvis du skal spille på vinderen af Singapores Formel 1-løb, så er det svært at komme uden om de to Mercedes kører Nico Rosberg og Lewis Hamilton. Kun afbrudt af tre sejre til Ricciardo, har de to holdkammerater (og/eller rivaler) gjort rent bur i Formel 1 sæson 2014. Betsafe’s Formel 1 odds bonus kan derfor være givet godt ud på en outsider, og odds 12.50 på Ricciardo som vinderen er et noget bedre odds end Rosbergs 2.75 og Hamiltons 1.70. Spørgsmålet er så om Kevin Magnussen kommer i top 6? Det er trods alt betingelsen for at modtage Betsafe’s Formel 1 Cash-back bonus. Hvis du ikke er sikker på, om danskerens racer evner rækker til en 6. plads, så er her en liste over andre danske bookmakeres odds bonusser.
 

Betsafe Formel 1 cash-bak
©Betsafe – Formel 1 bonus

 

Foretrækker Magnussen kvalifikationen?

I de seneste seks Formel 1 løb har Kevin Magnussen, med undtagelse af Ungarns Grand Prix, gjort det godt i kvalifikationen, og K-Mag er startet imellem 4. og 7. position. Den gode startplacering har dog ikke holdt til mål, og han har måtte kæmpe hårdt, og til tider ureglementeret, for at få point på kontoen. K-Mag er således højest endt som nummer 7. Men hvis du tror, at han kan forbedre sig en enkelt plads, så er der et gratis væddemål i Betsafes Formel 1 bonus. Hvis ikke du tror på K-Mag i Singapore, så kan du også benytte dig af en Betsafe odds bonus.
 

Formel 1 bonus + velkomstbonus = 1500 kr. odds bonus

For at gøre brug af Betsafes Formel 1 odds bonus skal du placere et minimum 100 kr. væddemål på vinderen af Singapores Grand Prix. Hvis det ikke går hjem, og Kevin Magnussen ender i top 6, så indbetaler bookmakeren dit indskud, op til max 500 kr. på din konto. Hvis du endnu ikke har en konto, så har Betsafe også en attraktiv velkomstbonus på op til 1000 kr. for nye kunder. Hvis du kombinerer Betsafe’s Formel 1 cash-back bonus med en Betsafe velkomstbonus, så kan du få op til 1500 kr. i odds bonus. Læs nærmere herunder:

Om forfatteren

forrige artikel
3 odds bonusser til Champions League - nemt og ligetil!
næste artikel
Bet365 odds bonus på FCK – Brøndby