leovegas nyheder

Vildt boost på Brøndby – Rangers: Odds 10 på over 2,5 mål

De danske mestre fra Brøndby og de skotske ditto fra Rangers FC kæmper desperat om at få en af de sidste to pladser i gruppen, der giver adgang playoffrunderne i enten Europa League eller Europa Conference League.

Der venter dermed et brag af en kamp, når Brøndby tager imod Rangers i en kamp, som begge klubber helst skal vinde.

I den anledning er LeoVegas ude med et vildt odds boost på kampen. Der er her tale om velkomstbonus odds. Se mere om den og se de øvrige odds på kampen hos LeoVegas her.

leovegas boost brondby rangers
© LeoVegas

Sådan får du odds 10 på Brøndby – Rangers

LeoVegas er ude med et bonustilbud til nye spillere i forbindelse med Europa League-kampen mellem Brøndby og Rangers, der er et alternativ til den traditionelle LeoVegas velkomstbonus, der tilbyder 100 procent op til 1.000 kr.

Med den særlige velkomstbonus fra LeoVegas, er oddset boostet til odds 10.00 på, at der bliver scoret over 2,5 mål. For at du kan få den, skal du gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via knappen herunder
  • Opret dig med NemID
  • Foretag en indbetaling
  • Placer dit bet på maksimalt 100 kr.

Spillet skal være sat inden kampstart. Kampagnen løber til og med kampstart.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Brøndby – Rangers optakt og odds

Den står både på returopgør og revanche for Brøndby, når de tager imod Rangers. De to mesterhold mødtes i det seneste opgør i gruppespillet, hvor Rangers vandt 2-0 hjemme i Glasgow.

Returopgøret er en kamp, som begge skal vinde, hvis de ikke skal være i farezonen for at ende på den fjerdeplads, der som den eneste i gruppen ikke giver videre adgang til europæiske kampe.

Siden kampen i Skotland har Brøndby vist ganske gode takter, hvor det både er blevet til en 2-1 sejr over FC København og to kampe uden indkasserede scoringer. 3-0 sejren i pokalturneringen over Aalborg Freja er dog lidt letkøbt i det sammenhæng.

I det andet ringhjørne står Rangers, som både har scoret hyppigt og lukket en del mål ind i de seneste kampe. 10 mål for og fire imod tyder på, at Brøndby altså har gode chancer for at få scoret mod Rangers, hvis de kan få offensiven til at fungere.

UdfaldLeoVegas odds
Brøndby vinder4.00
Uafgjort3.70
Rangers FC1.90
Dobbeltchance 1X1.91
Begge hold scorer (ja)1.71
Begge hold scorer (nej)2.06
Over 2,5 mål1.82 (10.00 med odds boost)
Under 2,5 mål1.97
Rangers -1,53.45
Brøndby +1,51.32

Oddsene er opdateret torsdag den 4. november kl. 11:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil 500 kr. risikofrit på 4. runde i CL, EL og ECL
næste artikel
United – City: Optakt og odds med Bet365