nyheder

Bwin giver dig 100 DKK freebet! Brug på alt sport

Om ganske få dage starter UEFA Champions League i næste runde. Vi er allerede helt oppe at køre fordi vi glæder os vild meget til de kommenende kampe. Real Madrid mod Tottenham, Manchester United mod Benfica og Anderlecht imod PSG er kunne nogle af de kæmpe som vi ser frem mod i denne uge. Alt i alt er der tale om top kampe med verdens stjerne fra europæisk top fodbold. Kan Ronaldo sænke Christian Eriksens Tottenham? Fortsætter ManU og Lukaku med at vinde mod Benfica og kan Anderlecht holde imod Neymar, Cavani og M´bappe?
 

Bliv klar til CL med Bwin

I denne uge giver bwin dig chancen for at starte igennem i UEFA Champions League. Den velkendte bookmaker har masser af Champions League på programmet og bwin gør endnu mere for at gøre dig klar til de store kampe. Denne uges tilbud er fantastiks og du burde se nærme på dette hvis du gider score kassen til de kommende kampe i kongeklassen. Har du allerede oprettet bruger hos bwin? Hvis ikke, burde du se nærmere på vores side hvor vi sammenligner alle bonusser der er tilgængelig på markedet. Vores bonus sammenligning giver dig et fuld omfanget overblik over alle bookmaker og deres gennemspilningskrav, indbetalingsmuligheder, kundeservice m.m. Bwin som helt klar tæller til de populæreste ligger uden tvivl blandt de bedste bookmaker i Danmark.
 

Bwin Freebet til Champions League
© Bwin

 
Kom godt i gang. Spil single Pre-match eller Live væddemål på Sport for mindst 200 DKK (min. odds 1.70) i dag og du modtager et FreeBet på 100 DKK fra Bwin imorgen!
 

Så nemt er det:

  • Tilmed dig kampagnen!
  • Spil et single Pre-match eller Live væddemål i dag den 16. Oktober for mindst 200 DKK.
  • Næste dag, imorgen den 17. Oktober, modtager du et Freebet på 100 DKK!

 

Husk dit single spil skal have en minimum odds på 1.70 og kan bruges til hvilken som helst sportsmarked tilgængelig hos Bwin.dk. Freebet modtager du dagen efter og er velegnet til at bruge på UEFA Champions League.

 
Husk tilbudet gælder KUN idag!
 

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Spil pre-match odds hos betsafe og få 250 DKK freebet
næste artikel
Odds bonus hos betfair – spil FC Barcelona mod Olympiakos