nyheder

Få op til 300 kr. i freebets med Bwin Champions League Loyalitetskort

Champions League er i den grad tilbage! Alle os inkarnerede fodboldelskere har ventet længe på fodboldens tilbagevenden, og sikke en genstart vi har fået. Først i de nationale ligaer, men i den grad også de europæiske turneringer. Der er ingen turnering der på klubbasis er større end Champions League, og netop derfor har turneringens comeback været under massiv interesse – både hos os fodboldelskere, men i den grad også hos bookmakerne.
 
En af de bookmakere der har været mest synlig og vågen, når det kommer til kampagner, i takt med Champions Leagues genstart er Bwin. Bwin tilbyder nemlig nu en lækker betting bonus i form af Byg et Bet loyalitetskort, hvor spillere kan modtage et 50 kr. freebet til hver resterende kampe i Champions League
 

Bwin Champions League loyalitetskort
© Bwin

 

Få 50 kr. freebet til hver kampdag


Bwin fejrer Champions League med en kampagne, der kan sikre dig et freebet på 50 kr. til hver kampdag – blot ved at udføre disse simple trin!
 

  1. Klik ind på Bwin og opret en konto
  2. Placer et 50 kr. Champions League “Byg et Bet” til min. odds 3.00
  3. Modtag et 50 kr. freebet og 1 trøje til dit loyalitetskort

 
Du kan bruge kampagnen til hver kampdag i resten af turneringen, og dermed optjene freebets på i alt 300 kr. Du finder bonussen på Bwins startside.
 

Disse kampe kan du modtage freebets til


Der er allerede blevet spillet en række kampe i genstarten af Champions League, men vi har stadig masser af god fodbold i vente! 6 kampe har vi tilbage i den præstigefyldte turnering, og herunder kan du få et overblik over, hvilke kampe der venter.
 

Resterende kampe i Champions League 1 X 2
RB Leipzig – Atletice Madrid 3.50 3.10 2.25
FC Barcelona – Bayern München 3.50 4.00 1.95
Manchester City – Olympique Lyon 1.20 6.25 11.50
Semifinale 1
Semifinale 2
Finale

Oddsene er fra 13. august kl. 11.30.
 
For at dit væddemål er gyldigt til at modtage freebet, skal det være et Byg et Bet på en Champions League kamp, der er spillet med en indsats på min. 50 kr. til min. odds 3.00. Du skal være bosiddende i Danmark og være over 18 år, for at gøre brug af kampagnen.
 

Husk din Bwin velkomstbonus, hvis du ikke allerede er kunde


Hvis du ikke allerede er spillende kunde hos Bwin, ja du gemmer dig sig faktisk endnu en gave til dig! Du kan lige nu få en Bwin velkomstbonus på hele 100% af din første indbetaling op til 500 kr.
 
Bonussen har et gennemspilskrav på 10x til min. odds 1.70.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Man United – FCK oddssammenligning: Her får du de bedste odds!
næste artikel
Odds 2 på Manchester City: Boost dit CL odds med Betfair