nyheder

Bwin.dk: Spil Superliga og få dobbelt gevinst!

Den danske Superliga er godt igang og vi ser med glæde på den hjemmelige liga. Indtil da ligger de tre topklubber FC København, FC Midtjylland og Brøndby IF næsten ens på de øverste pladser. Selvom de nævnte tre ikke altid har vist deres bedste fodbold er vi enig om at det nok bliver en af tre der vinder mesterskabet. Vi er i hvert fald klar til en dejlig og spændene Superliga sæson og glæder os til at følge med i det danske mesterskab.
 
Alle tre klubber stiller op under ugen i Europa League kvalifikationen og vi håber på gode resultater. Trods alt er der alligevel kampe i denne weekend. På fredag starter Superliga med Hobro mod AGF og på søndag følger de resterende kampe. Heriblandt Brøndby på udebane mod Vendsyssel, FCK hjemme mod Sønderjyske og Randers gæster FC Midtjylland i Herning.
 


© Bwin

Ekstra kontanter på Superliga

Bookmakeren bwin.dk har været meget aktiv indenfor den danske Superliga i sidste sæson. Heldigvis fortsætter den yderst populære og kendte bookmaker på samme måde i denne sæson. Et rigtig godt tilbud venter og du kan få stor glæde af kommende bwin bonus. Bwin.dk giver dig chancen for at vinde dobbelt op dit næste væddemål.
 

Kombi væddemål giver bonus

For at få fingere i dine ekstra gevinster kræves der ikke meget. Du skal blot tilmelde dig kampagnen, spille et pre-match kombi væddemål på Superliga kamp med mindst 3 valg og min. odds på 1.5 pr. valg. Vinder du, dit væddemål fordobler bwin dine nettogevinster op til 150 DKK! Lyder dette ikke smart? Husk dog at tilbuddet kun gælder for kombi væddemål sat på Superliga kampe!
 

Få endda startbonus oveni

Som nævnt gælder tilbuddet både eksistener og nye kunder. Dette har som følge at du som ny kunde kan gavne dobbelt. Brug både denne kampgane for at få ekstra gevinst og tag derudover brug af bwin startbonus og få glæde af en velkomstbonus på op til 1000 DKK på din første indbetaling. Hvad venter du på? Opret med det samme indbetal for mindst 100 DKK og modtag din 100% bonus med det samme! Overvejer du om bwin.dk er den bookmaker der passer bedst til dig? Se på vores bookmaker bonus oversigt for at få svar.
 

forrige artikel
Vind fodboldweekend med Nordicbet!
næste artikel
Betfair.dk: Superliga bonus - Vendsyssel FF mod Brøndby IF