nyheder

Få ekstra bonus til U21 Danmark mod Italien

På fredag blev U21 fodbold EM i Polen skudt i gang. Optakten blev til en uafgjort i kampen mellem Sverige og England efterfulgt spillede værterne Polen mod Slovakiet. For det danske landshold starter tuneringen på søndag når man møder ingen mindre en favoritterne fra Italien. Gianluigi Donnarumma, Federico Bernardeschi, Daniele Rugani og Domenico Berardi er bare nogle af de spillere som skal være med til at det italienske landshold kan bliver Europamester for ungdomshold. De nævnte spillere har etableret sig som vigtige profiler i den italienske Serie A og skal nu være med til snuppe point i optakten mod Danmark. Danmark som må undvære profiler som Kasper Dolberg og Pione Sisto skal kæmpe hårdt for at komme videre fra gruppespillet hvor man udover Italien skal spille mod Tyskland og Tjekkiet.

I denne kamps anledning giver bwin dig mulighed få en ekstra stor gevinst. Du kan score lækkert ekstra bonus hvis Danmark scorer kampens første mål og/eller holder målet rent. For at tage brug af tilbuddet er det meget vigtig at du tilmelder dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” inden du spiller på kampen. Placer efterfølgende et væddemål inden kampstart på søndag på mellem de to hold for et minimum indsats på 10 DKK.

Bwin dk U21 EM tilbud - 250 DKK ekstra gevinst
© Bwin

Følgende betingelser skal opfyldes:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Spil et gyldigt pre-match væddemål på U21 EM kampen mellem Danmark og Italien.
  • Danmark scorer kampens første mål og/eller holder målet rent.

Hvis disse punkter er opfyldt vil bwin booste din gevinst med op til 250 DKK. Bonussens som vil svare til 25% af nettogevinsten vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.

Kan Danmark starte godt i tuneringen eller må man starte med et nederlag mod favoritterne? Tilmeld dig kampagnen og spil på alle turneringens kampe på bwin. Er du ikke allerede tilmeldt bwin? Prøv at se på deres fantastiske velkomstbonus.

Bwin velkomstbonus

Som nævnt er bwin tilbage med gode tilbud især til den hjemmelige Superliga, derudover spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Ny gennemspilningskrav hos NordicBet
næste artikel
888sport freebet til U21 EM i Polen