nyheder

Champions League odds boost: Bwin booster Atletico – Chelsea

En ny runde Champions League venter, når La Liga-topholdet fra Atletico Madrid tager imod Chelsea, der ovenpå trænerskiftet har fået en fornyet energi og atter spiller sig op i den sjove ende af tabellen.
 
Ingen Champions League uden nogle saftige odds tilbud – og sådan er det selvfølgelig også med Atletico Madrid – Chelsea i Champions League-ottendedelsfinalen.
 
Bwin har til kampen boostet to forskellige odds, som både nye og eksisterende spillere kan få.
 

Atletico Madrid - Chelsea odds
© Bwin

 

Sådan finder du odds boostet

Bwin er ude med to odds boost på Champions League-braget mellem Atletico Madrid og Chelsea.
 

  • Chelsea vinder og flere end 2,5 mål i kampen: Boostet til odds 6.00
  • Bwin booster Atletico – Chelsea

  • Atletico Madrid vinder med mindst to overskydende mål: Boostet til odds 6.00

 
Du finder de forhøjede odds i Bwins særlige sektion for forhøjede odds. Du finder denne sektion under kampagnesektionen, hvor du også kan se de øvrige aktuelle tilbud fra Bwin.
 
Når du spiller et af de forhøjede odds hos Bwin, skal du være opmærksom på, at du kun kan spille dem som singler.
 
Dine gevinster fra de forhøjede odds udbetales til gengæld kontakt og er ikke underlagt nogle omsætningskrav. Det betyder, at gevinsterne derfra er udbetalingsklare med det samme.
 

Ny Bwin-spiller? Få 500 kr. i bonus

Hvis du ikke har en bruger hos Bwin, kan du lige nu få en Bwin bonus på op til 500 kr., når du opretter dig og foretager dit første spil.
 
Bwin giver her nye spillere et risikofrit spil, hvilket betyder, at hvis du taber dit første bet hos Bwin, så modtager du det tabte beløb i form af et freebet.
 
Når du modtager dit Bwin freebet, har du syv dage til at omsætte det. Bonusbeløbet, altså dit freebets værdi, kan ikke udbetales, hvis du vinder på det. Det er kun nettogevinsten, der bliver udbetalt.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 
Oddsene er opdateret mandag den 22. februar 2021 kl. 13:00.
 

Atletico Madrid – Chelsea oddshistorik

Det er syvende gang, at Atletico Madrid og Chelsea mødes i Champions League. Her er sejre til hjemmeholdet faktisk en sjælden ting.
 
Chelsea er nemlig det eneste hold, der her har vundet en hjemmekamp, når Atletico Madrid og Chelsea er tørnet sammen i verdens største klubturnering. Sejren på Stamford Bridge ligger helt tilbage til 2009.
 
De øvrige kampe er endt med tre uafgjorte og to udebanesejre. I det indbyrdes Champions League-regnskab hedder den en Atletico Madrid-sejr, to Chelsea-sejre og tre uafgjorte.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Cashpoint: Sådan får du sjældent freebet på CL og EL
næste artikel
Scor freebet på Atletico Madrid – Chelsea med ComeOn