nyheder

Price Boost på FC Arsenal vs. Manchester United hos bwin.dk!

Premier League vender tilbage i denne weekend med et topbrag! Efter at klubberne i Enlgand havde kampdag under ugen vender ligaen tilbage til deres sædvanlige program. Begge hold skulle spil kamp i starten af ugen og begge hold, både Arsenal og United fik scoret en del mål. Manchester United vandt med 4:2 på udebane i Watford og Arsenal fik endda et 4:0 på tavlen mod oprykkerne fra Huddersfield. Nu på lørdag gælder det dog i et af ligaens absolutte top opgør. Manchester United gæster FC Arsenal på Emirates Stadium. Selvom Alexandre Lacazette mangler for hjemmeholdet vild der være fuldt drøn på ikke mindst på grund af en Mesut Özil i topform. Holdene liggerne kun 4 point fra hinanden og vi kan glæde os til en super lækker omgang Premier League når Manchester United møder FC Arsenal. Nummer 2 mod nummer 4 i ligaen – en fantastik fodbold aften venter!
 
Er du på udgik efter en ny bookmaker? Gider du prøve en ny bookmaker for at få maksimum spænding til nævnte topbrag mellem to af de største klubber i Premier League! Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. I denne sammenhæng har Bwin lanceret et tilbud som næsten er enestående om som må uden tvivl kan kalde for unikt. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Dette tilbud er dog utroligt og dedikeret til alle dem der går op i nævnte kamp.
 

FC Arsenal vs. United Price Boost
© Bwin

 

Hvem forsætter mod toppen?

Denne weekend gælder det ikke kun de to hold men derudover også Wenger mod Mourinho. Begge træner er som kendt ikke de bedste vender og der vil være ekstra spænding indbyrdes. Kan Arsenal forsætte deres gode form eller er det United der holder kontakten til ærkerivalerne fra City? Spil på enten Arsenal eller United og få fantastisk Price Boost hos bwin.dk. Vinder dit hold vil du modtage en stor ekstra gevinst som FreeBet. Spiller du f.eks. på Arsenal vil du få en odds på hele 6.5 fremfor de almindelige 2.40. Hvis du satser på udeholdet, United, får du endda odds på hele 8.0 fremfor de almindelige 2.95.
 
Bwin Price Boost er et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at finde. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost bonus!
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til enten Arsenal eller United.
  3. Vinder dit hold får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Topkamp i La Liga – Odds bonus hvis FC Barcelona vinder
næste artikel
Vind 1 million kroner i NordicBet julekalender!