nyheder

Bwin giver Price Boost til El Clasico på lørdag!

På lørdag er det tid til at nyde verdens mest seværdig fodbold kamp – El Clasico! Verden vil stå stille for milloner af fans rundt om verden på lillejuleaften når FC Barcelona gæster Real Madrid. Hjemmeholdet som i den sidste uge kunne vinde VM for klubhold er stadig under pres efter man i den hjemmelige liga kun ligger plads 4 med hele 11 point bag ud på FC Barcelona der suverænt topper La Liga. Trods dette er det endnu vigtigere for Zidanes mandskab af årets Ballon d´Or vinder, Cristiano Ronaldo, er klar til kampen. Selvom han stadig ikke har deltaget i klubbens fælles træning er bleven peget ud til at spille stor rolle i den kommende kamp mod ærkerivalerne. Første af to El Clasico bliver spillet på lørdag kl. 13.00 på Santiago Bernabeu i Madrid og vi kan glæde os til et topbrag mellem to af verdens største klubhold. Inden starten af sæsonen blev det til et nederlag på sammenlagt 5:1 i den spanske Super Cup som Barcelona stadig døjer rundt på og efter nu i alt 16 runder i La Liga vil der nok blive tid til at hævne sig på udebane i Madrid. Glæd dig til topkamp på lillejuleaften fra Spanien!
 

Fantastisk Price Boost tilbud

Er du på udgik efter en ny bookmaker? Gider du prøve en ny bookmaker og score kassen til El Clasico på lørdag? Prøv at se nærmere på vores sammenligning af odds bonusser. Vi ser på alle bookmaker fra det danske marked og skriver detaljeres om deres tilbud, indbetalingsmåder og bonuskrav. I denne sammenhæng har Bwin lanceret et tilbud som næsten er enestående om som må uden tvivl kan kalde for unikt. Bwin som helt klar tæller vores foretrukken bookmaker har et hav af gode tilbud til både nye og eksisterende kunder, derudover mange gode odds og et seværdigt program af live sportsbegivenheder som kan ses fra hele verden på bwin.dk. Dette tilbud er dog utroligt og dedikeret til alle dem der går op i nævnte kamp.
 

El Clásico Bwin Real vs. Barca
© Bwin

 

Kan Real Madrid vende tilbage?

Kampen mellem de to ærkerivaler er ikke kun en blot fodbold kamp det er nok det største opgør i europæisk klub fodbold! Hjemmeholdet er allerde 11 point bagud FC Barcelona og er tvunget til at vinde dette El Clasico for at holde håbet om næste mesterskab i live. Glæd dig til dette opgør og scor fantastik odds hos bwin.dk. Spil på enten Real Madrid eller FC Barcelona og få fantastisk Price Boost hos bwin.dk. Vinder dit hold vil du modtage en stor ekstra gevinst som FreeBet. Spiller du f.eks. på Real vil du få en odds på hele 6.0 fremfor de almindelige 2.05. Hvis du satser på udeholdet, FC Barcelona, får du odds på hele 8.0 fremfor de almindelige 3.50.
 
Bwin Price Boost er et rigtig godt tilbud som vi ellers ikke er vandt til at finde. Opret i dag og nyd dette tilbud og alle de andre fordele som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Alligevel er tilbuddet seværdig og hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette. Opret i dag og tag brug af dit Price Boost bonus!
 

 

På den måde deltager du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til enten Real eller Barca.
  3. Vinder dit hold får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Hvis du heller vil tage brug af af bwin bonus er du velkommen til at gøre dette. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

 

forrige artikel
Spil El Clasico med odds bonus hos betfair!
næste artikel
888sport.dk: Super odds tilbud til El Clasico!