nyheder

Bwin.dk: Få op til 250 DKK i ekstra gevinst

Der er oplagt til topkamp i den danske Superliga. Lyngby BK gæster Vestegen og skal stille op mod Brøndby IF. Begge hold ligger i toppen af den hjemmelige liga og kæmper om de sidste point inden slutspillet starter.

 
Bwin.dk kommer med et rigtig godt tilbud om hjørnet. I denne kamps anledning får du nemlig ekstra gevinst på op til hele 250 DKK. Det er meget enkelt at deltage.

 
Tilmeld dig kampagnen under ”Min Konto / Mine Kampagner” og spil et væddemål inden kampstart på ovenfor nævnte kamp mellem Brøndby mod Lyngby for et minimum indsats på 100 DKK.

 

Bwin Superliga Tilbud
© Bwin

 

Sådan får du din bonus:

  • Tilmeld dig kampagnen.
  • Spil et gyldigt væddemål på Brøndby IF mod Lyngby BK inden kampstart.
  • Der bliver scoret flest mål i 1. halvleg i kampen.

Hvis disse punkter er opfyldt vil du modtage en betting bonus på 25% af din nettogevinst (maks. 250 DKK). Bonussens vil blive udbetalt indenfor 24 timer og skal kun omsættes tre gange til en minimum odds på 1.70.

 
Alt i alt et fremragende tilbud som er oplagt til høj gevinst. Gå ikke glip af dit Superliga boost og spil på topkampen hos bwin.dk. Husk at tilbuddet kun gælder hvis du har tilmeldt dig kampagnen under ”Min Konto”. Tror du på at der sker flest mål i første halvleg? Tag chancen og få gratis bonus i kampen mellem Brøndby IF og Lyngby BK.

 

Bwin velkomstbonus

Bwin er kendt for at være den bookmaker med nok den længste tid på markedet. Gode tilbud, mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt chance på de store gevinst. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en Bwin bonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
Bwin.dk: Optimér dine gevinster og minimer dine tab
næste artikel
Nordicbet: Få 100 DKK som risikofrit spil