nyheder

Få 4.000 kr. i free bets med Bwin – Sådan gør du

Spændingen i Superligaen spidser for alvor til i disse dage, hvor det afgøres, hvem der skal være med i mesterskabsspillet og hvem, der skal kæmpe for overlevelsen i nedrykningsspillet.
 
Er du vild med at spille på Superliga-kampe, så kan du lige nu score et free bet på 50 kr. – hver dag – hos Bwin.
 

Sådan får du free bets hver dag


For at du hver dag kan få et free bet på 50 kr. og 10 free spins fra Bwin, skal du spille et kombispil på 150 kr. med minimum tre valg. Heraf skal minimum et af valgene være på en Superliga-kamp. Alle valgene på din kombi-kupon skal være til minimum odds 1.50.
 
Hvis du gerne vil have fingrene i de mange free bets, skal du huske at tilmelde dig kampagnen hos Bwin for at være en del af den. Ved deltagelsen af kampagnen godkender du betingelserne og vilkårene for kampagnen. Husk altid at læse disse før du deltager i en kampagne. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan benytte free bet-kampagnen i forbindelse med andre odds bonus fra Bwin.
 
Har du penge stående på din Bwin-konto – og vinder du på dine kombi-kuponer, så kan denne bonus fra Bwin rent faktisk være en betting bonus uden indbetaling for dig. Vinder du på dine kuponer, så skal du i realiteten blot have 150 kr. stående på din Bwin-konto for, at du kan vinde free bets for flere tusinde kroner.
 

Bwin-free-bet-kombispil-superligaen
© Mr. Green

 

Få op til 4.150 kr. i free bets


Kampagnen løber til og med Superligaens afslutning i maj 2020. Fra dags dato er der derfor 83 dage tilbage af free bets-kampagnen hos Bwin. Det betyder, at du kan få free bets for op til 4.150 kr. resten af Superliga-sæsonen, hvis du snupper denne odds bonus fra Bwin hver dag.
 

Sådan er du berettiget til at få free bets


Du skal først og fremmest have en spillekonto hos Bwin. Når du har det, skal du gøre følgende:
 

  1. Kombiner tre spil på din kupon
  2. Et spil skal være på Superligaen
  3. Dine tre spil skal minimum være til odds 1.50
  4. Kun pre-matchspil tæller med
  5. Din indsats på den kombinerede kupon skal minimum være på 150 kr
  6. Spil med cash out tæller ikke med i kampagnen
  7. Systemspil tæller ikke med i kampagnen

 
Sidst men ikke mindst skal du huske at bruge dine free bets indenfor 72 timer. Disse kan dog ikke bruges på nye kuponer i forbindelse med denne kampagne, da du som nævnt ovenfor ikke kan benytte andre bonusser fra Bwin i forbindelse med denne kampagne. Vinder du på dit Bwin free bet, vil nettogevinsten fra dit free bet blive overført til din spillekonto.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få odds 10 på Brøndby med Mr. Green
næste artikel
888Sport med vildt odds boost på Manchester-derbyet