nyheder

Vind 375.000 DKK på tennis hos bwin.dk!

Bwin.dk har introduceret til et helt vildt og fantastik tennis tilbud til denne års første store tennis turnering! Spil på Australian Open 2018 og vær med i en præmiepulje på op til 375.000 DKK! Det næsten for vildt men det er rigtigt og fuldstædnig hvis du allerde har oprette bruger hos bwin.dk! Hvis du Ikke allerede har oprettet bruger kan vi varmt anbefale at oprette via vores hjemmeside. Du får dermed en fantastisk bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK. Vil du hellere sammenligne andre bookmaker og se hvem der passer bedst til dig se nærmere på odds bonus sammenligning her på siden.

Bwin Tennis Leaderboard
© Bwin

Hvem vinder Australian Open 2018

Spændingen vil være i tops når stjerner møder op mod hinanden i Melbourne. Hvem kan vinde denne års turnering. Selvom Andy Murray, Kei Nishikori og Serena Williams ikke er med er der stadig mange spiller tilbage der er klar til at vise sig i bedst form. Verdes bedste tennis spiller kæmper hårdt for at vinde Australian Open 2018 og du kan være med til at vinde stort. Som bruger hos bwin.dk har du fra den 15. Januar til den 28. Januar mulighed for at samle point til bwins tennis Leaderboard. Der er tre Leaderboards og hver Leaderboard har en fantastisk præmiepulje, og du kan dominere hver og én af dem!

Det er helt gratis og alle der har konto hos bwin.dk har lov til at deltage!

Du deltager på følgende måde:

  • Tilmeld dig alle 3 Leaderboards!
  • Spil Pre-Match, Live, Single eller Kombi væddemål på Grand Slam i Australien
  • For hvert væddemål, der følger kravene til en eller flere af Leaderboardene, får du Leaderboard Points.
  • Hvert Leaderboard har specifike præmiepuljer som du i sidste ende kan vi alle sammen!

Golden, Silver og Bronze

Præmiepuljerne er delt op i Golden, Silver og Bronze. Du kan vinde præmier for 375.000 DKK i alt. Golden giver op til 300.000 DKK, Silver 37.500 DKK og Bronze har sammen præmie på 37.500 på højkant. Hver pulje har sine egne specifikke regler hvordan og hvorledes du kan tjene point.

Golden Leaderboard – 300.000 DKK
Denne Golden Leaderboard er den største Leaderboard med en fantastisk præmiepulje på 300.000 DKK der deles i mellem top 30 af Leaderboardet. Den er baseret på den følgende Leaderboard formel:

Indsatsbeløb x Antal valg x samlede odds x 1.5 = point til Golden Leaderboard

Husk minium odds på 1.20 pr. valg og at du kun må gange med 1,5 hvis du spiller fra mobilen!

Silver Leaderboard – 37.500 DKK
Silver Leaderboard har en præmiepulje på 37.500 DKK der deles i mellem top 10 af Leaderboardet og er baseret på vindende sejrsrækker fra single live væddemål:

Antal vindene indsatser i træk x Antal vindene indsatser i træk = point til Silver Leaderboard

Husk der min. indsats på 40 DKK og du skal have minimum 2 vindende indsatser med samlede odds på minimum 1,70!

Bronze Leaderboard – 37.500 DKK
Bronze Leaderboard har en præmiepulje på 37.500 DKK der deles i mellem top 30 af Leaderboardet. Den er baseret på den følgende Leaderboard formel:

Antal valg x samlede odds = point til Bronze Leaderboard

Husk kun vindende væddemål med en min. odds på 1.20 pr. valg tæller med!

Start med at spille tennis odds hos bwin.dk! Held og lykke med dine Leaderboards!

Bwin velkomstbonus

Kom godt i gang med at spille hos bwin.dk med gode odds og masser af lækre tilbud. Opret en konto ved idag og få mest muligt ud af oplevelsen med en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Bwin.dk overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

Sign-up her! Bonus detaljer
forrige artikel
Få penge retur hos Unibet.dk!
næste artikel
Super odds hos betfair! Danmark vs. Spanien! EM 2018