nyheder

Bwin velkomstbonus med nye vilkår

Bwin som nu efterhånden er kommet godt på plads på det danske marked, har i de seneste par måneder lanceret en del tilbud decideret til den hjemmelige liga. Vi har her på siden allerede skrevet en del om de fantastiske tilbud som burde tages i betragt hvis det gælder den danske Superliga. Udover de gode tilbud til enkelte Superliga kampe har bwin, som mange andre, en dejlig velkomstbonus til deres nye kunder. Som ny kunde hos bwin bydes du velkommen med en flot 100% Bwin startbonus på op til 1000 DKK. Tidligere har vi allerede skrevet nærmere om denne betting bonus som enhver nu kunde skulle se på. Bonussen er virkelig en fin af slagsen dog har bwin ændret på bonus vilkårene.

 

Ny gennemspilningskrav hos bwin

Bwin giver en velkomstbonus til alle nye kunder på bwin.dk på hele 1000 DKK. Når du opretter dig modtager du en startbonus som matcher dit første indskud. Med andre ord modtager du en Bwin bonus på 100% på din første indbetaling som ny kunde. Bonussen er måske ikke markeds bedste dog burde man som altid se på hvordan bonussen forholder sig til gennemspilningskravene. Bwin velkomstbonussen har nemlig ændret vilkår og skal fremover du omsættes 10 gange til en minimum odds på 1.7 indenfor 60 dage.

 

Bwin velkomstbonus
© Bwin

 

Helt konkret vil det betyde følgende:

Du behøver ikke at gennemspille din egen indbetaling først. Kun bwin bonussen er oplagt til de nævnte gennemspilningskrav. Hvis du modtager maks. beløbet på 1000 DKK som bwin bonus skal denne gennemspilles 10 gange – altså i alt 10.000 DKK og dette skal ske indenfor 60 dag fra aktiveringen. Der er med andre ord rigeligt med tid til, at komme i hus med gennemspilningskravet

 

Sammenlign andre bookmaker og deres bonusser

Som nævnt syntes vi meget godt om den nye bwin startbonus og dens vilkår. Vil du dog hellere se nærmere på andre bookmaker og deres tilbud og bonusser kan du her på siden se alt overskueligt i vores oversigt. Vi sammenligner alle de kendte bookmaker og vurderer deres tilbud og bonusser såvel som deres vilkår. Er du på udgik efter en ny bookmaker byrde du tage et minut og se på vores underside her på hjemmesiden. Gå ikke glip og gør et kup hvis du næste gang vælger ny bookmaker for at få de helt store gevinster i hus.

forrige artikel
Hvem bliver den næste præsident i Frankrig?
næste artikel
Forhøjet odds hos 888sport.dk - Atlético vs Real