nyheder

Cash-back bonus til Wimbledon

Unibet er sponsor for sommerens store tennisturnering Wimbledon, og det fejre de med en masse odds bonusser til tennis og odds fans. I denne Unibet odds bonus kan du få dine penge retur, hvis du spiller på fire tennis kampe ved Wimbledon, og kun ét bet misser. Spil med her!
 

Unibet cash-back betting bonus til Wimbledon
© Unibet

 

Unibet 1500 kr. odds bonus

Unibets Cash-back bonus til bets på Wimbledon er kun forbeholdt kunder, som i forvejen besidder en Unibet betting-konto. Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet og er over 18 år gammel, så kan du få glæde af en gavmild odds bonus på hele 1500 kr. i sign-up tilbud.
 
Læs mere om Unibet Velkomstbonus
 

Wimbledon Cash-back bonus

Til Unibets cash-back bonus behøves du ikke tilmelde dig via e-mail. Du skal blot logge-ind på din konto, spille minimum 100 kr. på en kupon med 4 eller flere tenniskampe, og hvis du skulle være så uheldig, at kun én af kampene misser, så får du din indsats retur som en cash-back odds bonus.
 
Både pre-match bets og live betting tæller med, men det skal være på kampe til Wimbledon og det samlede odds skal være på 3.00 på ens kupon. Unibets odds bonus gælder for første kupon – og det kan benyttes én gang hver dag.
 

Unibet Wimbledon Bonus

Som sponsor har Unibet sørget for massere af odds bonusser til Wimbledon. Du kan for eksempel få hvert 5. Live bet gratis eller hvad med at deltage i en Wimbledon odds konkurence om hele 100.000 kroner.

Om forfatteren

forrige artikel
Triple Forsikring til Wimbledon
næste artikel
200 kr. gratis bet til Copa America Finalen