nyheder

Cashpoint tilbud til nye spillere er tilbage

Efter næsten to års fravær er den tilbage! Cashpoint er tilbage med en betting bonus til nye spillere for første gang siden foråret 2019.
 
Cashpoint har netop annonceret, at de er tilbage med en Cashpoint velkomstbonus til nye spillere, der lige nu kan få op til 500 kr. i velkomstbonus.
 

Cashpoint Velkomstbonus 500 kr
© Cashpoint

 

Sådan får du den nye bonus

Cashpoint er en af de mindre kendte bookmakere her i Danmark, selvom de faktisk har fysiske butikker og spillesteder rundt om i landet.
 
For mange danske spillere betyder det, at der med reetableringen af denne Cashpoint bonus
venter en bonus, som rigtig mange spillere har muligheden for at benytte sig af.
 
Cashpoint giver med den nye bonus 100 procent i bonus op til 500 kr. på din første indbetaling.
 
Hvis du ikke har en spillekonto hos Cashpoint, skal du gøre følgende for at få denne bonus på 100 procent op til 500 kr.:
 

  1. Klik dig ind på Cashpoint.dk
  2. Klik på ”Tilmeld nu!”
  3. Udfyld formularen og opret dig
  4. Foretag din første indbetaling på minimum 100 kr.
  5. Placer dit første væddemål
  6. Modtag automatisk din velkomstbonus

 
Velkomstbonussen har et ganske lavt omsætningskrav, når man ser på, hvad de tilladte bonuskrav er herhjemme. Som ny spiller skal man blot omsætte indbetalingen og bonusbeløbet tre gange hver – altså seks gange i alt, til minimum odds 1.80, inden bonussen kan udbetales.
 
Det betyder, at hvis du snupper den maksimale velkomstbonus fra Cashpoint, så skal du spille for 3.000 kr. til minimum odds 1.80, før du kan få bonussen og gevinsterne derfra udbetalt.
 
Du har 90 dage til at indfri omsætningskravet på velkomstbonussen fra Cashpoint.
 

Aktuelle Cashpoint-kampagner

Udover deres velkomstbonus er Cashpoint også aktuel med en række andre tilbud. Cashpoint har lige haft et risikofrit spil på VM-kvalifikationskampene, hvor du kan få et freebet retur, hvis du taber.
 
Du kan stadig nå at få dette freebet, da kampagnen med det Cashpoint risikofrie spil på VM-kvalifikationen løber til og med den 31. marts.
 
Derudover har Cashpoint også en mere permanent kampagne, hvor du kan booste dig til større gevinster. Her kan du ved at kombinere fra tre til syv spil få ekstratillæg på din gevinst, der kan boostes med op til 30 procent.
 
Cashpoints primære fokus er uden tvivl fodboldodds, hvor der på en landskamp som regel er mellem 150 og 200 forskellige spillemuligheder på de enkelte kampe.
 
Udover fodbold kan du spille på i alt 29 forskellige sportsgrene hos Cashpoint.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr. Green: Få odds 10.00 på Danmark mod Østrig
næste artikel
Sådan booster du dine CL-odds med Mr. Green