nyheder

Spil på Champions League: Tottenham vs. Dortmund

I dag er vi klar med et nyt tilbud fra 888sport! Der er tale om et utrolig godt tilbud der giver dig mulighed for at nyde Champions League kampen mellem Tottenham og Dortmund lidt ekstra. Allerede i dag starter ottendedelsfinalerne og vi ser i denne omgang på kampen mellem Spurs og Dortmund. Kampen spilles på onsdag, 21:00 (dansk tid) på Wembley i London. 888sport har valgt at give rigtig god betting bonus i denne kamps anledning. Få ekstra gevinst når du enten spiller på hjemme eller udeholdet. Opret dig som ny kunde og få glæde af dette Super odds tilbud fra 888sport.dk!
 

Super odds Tottenham Dortmund
© 888sport

 

To tophold kæmper om den næste runde

Kampen mellem Tottenham og Dortmund er nok noget unikt. Begge hold er kendt for at spille meget hurtigt og for at være meget målrettet for at score mange mål. Derfor glæder vi os vild meget til denne kamp fra London. Selvom Tottenham har problemer med skader er det utrolig godt hold der tager imod tyske Dortmund som ligger første pladsen i den tyske Bundesliga. Som ny kunde har du mulighed for at spille med forhøjede odds på enten sejr til Dortmund eller Tottenham! 888sport giver dig mulighed for at spille med ekstra høje odds på denne kamp fra UEFA Champions League!
 

Spil på Tottenham vs. Dortmund!

 

Få velkomstbonus og super odds!

Dagens 888sport bonus er meget seværdig og du kan kombinere de forhøjede odds med en utrolig god 888sport velkomstbonus. Det er ikke tit at man kan kombinere to tilbud i én men i denne omgang har 888sport valgt at give nye spillere mulighed for at bruge sig af begge tilbud. Få både forhøjede odds og mulighed for en velkomstbonus på op til 1000 DKK fra 888sport. Du behøver ikke at gøre meget for at deltage og hvis du er kommet i gang vil du opleve en rigtig god bookmaker med gode odds og dejlige kampagner.
 
 
Sådan gør du:

  • Opret dig som ny kunde hos 888sport.dk
  • Burg koden 100BONUS for at modtage din velkomstbonus på op til 1000 DKK
  • Spil på nævnte kamp mellem Tottenham og Dortmund som dit første væddemål
  • Modtag utrolig høj gevinst som ny kunder!

 
Ønsker du at bruge nævnte tilbud skal du ikke blot huske at bruge bonuskoden 100BONUS for at gavne af super odds og en velkomstbonus på op til 1000 DKK. 888sport.dk giver dig 100% oveni i din første indbetaling op til 1000 DKK.
 
Alt i alt må man erkende at dette tilbud virkelig er noget helt specielt. Du kan gavne af to tilbud og det endda til en absolut seværdig kamp. Opret dig hos 888sport få forhøjede odds i form at 888 Super Odds og brug velkomstbonus på 100% op til 1000 DKK for at komme godt fra starten i din betting oplevelser. Er du klar til en helt ny betting oplevelse med 888sport.dk?
 

Sign-up her!

Om forfatteren

forrige artikel
Manchester United vs. PSG: Freebet for hvert mål!
næste artikel
Real Madrid gæster Ajax - Kan spanierne vinde?