nyheder

888Sport: Få odds 9 og odds 34 på ugens store London-derby

Det er sjældent kedeligt, når Chelsea FC og Arsenal kæmper om, hvilken farve London har. De to London-klubber har, indtil Tottenham blandede sig i toppen, kæmpet om, hvem der kunne kalde sig Londons stolthed. Den titel har Arsenal ikke været i nærheden af at snuppe i de seneste sæsoner, selvom de flere gange har drillet Chelsea.
 
Hvordan kan kampe med så meget på spil blive endnu mere spændende? Det kan de naturligvis ved, at man smækker en vild odds bonus ned over kampen, der booster oddsene vildt meget. Og det er netop det, som 888Sport har gjort ved tirsdagens London-brag.

 

Premier League 888sport boostede odds Chelsea vs Arsenal
© 888sport

 

Ekstreme odds til nye spillere

Hvornår har du senest fået odds 9.00 på Chelsea eller odds 34.00 på Arsenal? Det er svært at huske, hvis det overhovedet er sket. Det er ikke desto mindre det, som alle nye 888Sport-spillere kan få lige nu med den eksklusive 888sport bonus.
 

Super odds på London-derby

 
Alt hvad du skal gøre for at booste dine odds, er at oprette en spillebruger hos 888 Sport, indbetale minimum 70 kr. og spille mellem 10 og 50 kr. på en sejr til et af de to London-hold i derbyet. Gør du det, så booster 888sport dit odds til odds 9.00 på Chelsea og hele 34.00 på Arsenal. Dine gevinster derfra er underlagt et lille omsætningskrav, hvor du skal omsætte dine gevinster fra oddsboostet seks gange til minimum odds 1.50, før du kan få gevinsterne udbetalt.
 

Uafgjort en sjældenhed

Statistisk set er der en rigtig god chance for, at din betting bonus fra 888Sport kan blive til en saftig gevinst. Ud af de seneste 10 Premier League-opgør de to London-rivaler imellem er blot tre ud af de sidste 10 møder endt med et kryds. Så mål og en sejr til et af de to hold er som hovedregel en garanti, når Chelsea og Arsenal mødes.
 

Chelsea er storfavorit

Bookmakerne har set sig varme på Chelsea op til opgøret. Selvom Chelsea senest tabte til Newcastle, så har de været væsentligt bedre kørende end Arsenal på det seneste. Mikel Artetas tropper har blot vundet en Premier League-kamp under deres unge manager, siden han overtog styringen for lidt over en måned siden.
 
Skal man derfor tro statistikken, så taler den sit tydelige sprog i forhold til, at man skal gå efter odds 9.00 på Chelsea, hvis man snupper 888 Sports boostede odds til alle nye spillere.

 

Sign-up her!

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Mr Green: Få odds 15.00 hvis Arsenal slår Chelsea!
næste artikel
ComeOn: Scor 5 free bets til Australian Open