nyheder

Gæt resultatet af Chelsea – Arsenal og vind 100 kr.

Lørdag kl. 13.45 er der London-brag i den engelske Premier League, når Chelsea tager imod naboerne fra Arsenal. Bookmakeren Tipico afholder en lille gætte konkurrence for betting og fodbold fans. Gæt resultatet af Chelsea – Arsenal og få 100 kr. til din Tipico odds konto.
 

På Tipicos Facebook-side får du massere af odds bonusser
© Tipico

 

Odds konkurrence på Facebook

Det er ganske simpelt at deltage i Tipicos konkurrence og få chancen for at vinde 100 kr. til ens Tipico konto. Alt hvad du skal gøre er at ’synes godt om’ Tipicos opslag på Facebook og i kommentar-feltet skriver du dit bud på resultatet. Altså hvad målscoren bliver – ikke bare 1X2.
 
Du skal afgive dit bud inden kampstart, og hvis flere gætter rigtigt, så trækker Tipico lod om den endelig vinder. Præmien op 100 kr. sættes ind på din Tipico konto, og skal omsættes tre gange til minimum odds 1.50 før de kan blive udbetalt.
 
Chelsea – Arsenal spilles lørdag kl. 13.45 på Stamford Bridge – kampen vises på TV3+ & 6’eren.
 

Tipico 1000 kr. Velkomstbonus til nye kunder © Tipico

 

1000 kr. Velkomstbonus hos Tipico

For at modtage gevinsten fra Tipicos Facebook konkurrence skal du have en Tipico konto. Hvis du er ny kunde, over 18 år gammel og har bopæl i Danmark, så kan du i øjeblikket gøre brug af en velkomstbonus på op til 1000 kr. fra Tipico. Alt hvad du skal gøre er at åbne en konto og så matcher Tipico din første indbetaling med en startbonus på 100 %. Læs mere om Tipico 1000 kr. odds bonus til nye kunder her.
 
Hvis du i forvejen har en Tipico konto, men gerne vil gøre brug af en velkomstbonus på 1000 kr. eller mere, så har vi samlet alle danske bookmakeres odds bonusser, så du frit kan vælge hvilken bonus og bookmaker du ønsker at spille hos.

Om forfatteren

forrige artikel
Betsafe Bonus til NFL Fantasy Fans
næste artikel
Få odds 7.00 på Brøndby sejr - Betfair Velkomstbonus