nyheder

Chelsea vs. Tottenham – Price Boost fra bwin.dk!

Påske er kommet og vi glæder os over nogle enkelte frie dage og ser med spændingen på denne weekends fodbold kampe fra Premier League, Bundesliga, La Liga og Serie A. Hos bwin.dk gælder det i denne weekend dog en specielt og særlig god kamp. I denne omgang er der tale om Price Boost bonus til kampen fra engelske Premier League mellem FC Chelsea og Tottenham Hotspurs! Tilbuddet gælder alle nye kunder og giver den en fantastik bwin bonus – få odds 7.0 hvis Chelsea vinder deres kamp mod Spurs!

Bwin Price Boost

  • Tilbuddet gælder nye kunder hos bwin.dk
  • Odds 7.0 hvis Chelsea vinder mod Tottenham
  • Maks. indsats på 100 DKK

Price Boost bwin.dk Chelsea vs. Tottenham
© Bwin

Odds 7.0 til Chelsea sejr

Der er tale om absolut topkamp når de to storklubber Chelsea og Tottenham tørner sammen på søndag. Kampen som kan være afgørende for Chelseas, holdet er vild presset og er nødt til at vinde for at holde på chancen til en Champions League plads. På hjemmebanen må træneren Conte undvære David Luiz ellers ser det ud til at alle spillere er klar til kamp. På modsatte side er Harry Kane tvivlsomt og dette kan få håbet tilbage på Stanford Bridge.
Opret i dag og nyd Price Boost tilbud og mange af de andre tilbud og kampagner som Bwin byder deres kunder. Tilbuddet gælder dog kun til nye spiller og er ikke gældende sammen med andre tilmeldingstilbud. Hvis du ikke har oprettet bruger hos bwin.dk burde du i hvert fald se nærmere på dette tilbud. I denne omgang kan du få odds på 7.0 hvis Chelsea vinder mod Tottenham!

Sådan gør du:

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til FC Chelsea mod Tottenham Hotspurs.
  3. Vinder Chelsea får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
Er du heller på udgik efter en seværdig velkomstbonus på op til 1000 DKK?

Bwin velkomstbonus

Ovenfor nævnte tilbud er som sagt kun til nye kunder og kan ikke kombineres. Ønsker du hellere en dejlig bwin velkomstbonus er du velkommen til at bruge denne. Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag. Bwin overfør en 100% startbonus på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig velkomstbonus hos bwin.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet: Boksning special - Joshua vs Parker!
næste artikel
Bonus til nye spiller! Betfair odds bonus - Sevilla vs. Barcelona!