nyheder

CL semifinale hos bwin.dk: Spil Liverpool vs. Roma!

UEFA Champions League semifinaler står er klar og vi glæder os vild meget til at se på to kampe som giver forhåbning om verdensklasse fodbold. I denne omgang vil vi dog først og fremmest se på kampen på tirsdag. Her møder de to traditionsrige klubber FC Liverpool og AS Roma hinanden. Begge hold er nok kommet så langt lidt overraskende men ikke ufortjent. Liverpool vandt mod City og Roma kunne vinde på en forrygende måde over store FC Barcelona. Hvad kan vi dog forvente af denne kamp? Uden tvivl vil der være fokus på tidligere Roma spiller Mo Salah og nuværende Liverpool mål garanti.
 
Bwin.dk giver dig i kampens anledning Price Boost bonus hvis du som ny kunde spiller på en sejr til Liverpool! Bwin som tæller de helt store bookmaker på det danske marked giver dig en ekstra høj odds hvis du opretter dig som ny bruger og spiller dit første væddemål på nævnte kamp. Er du i tvivl om bwin.dk passer til dine behov, se nærmere på vores betting bonus side. Her vil du få alle relevante informationer som vilkår, indbetalingsmuligheder m.m. Hvad venter du på?
 

Price Boost bwin.dk CL semifinale Liverpool vs. Roma
© Bwin

 

Bwin giver Price Boost

Bwin Price Boost tilbud er et tilbud som vi allerede flere gange har skrevet om. Tilbuddet går i bund og grund ud på at du som ny kunder har mulighed for at få en ekstra høj odds på udvalgte kampe og hold. I denne omgang gælder tilbuddet semifinalen mellem Liverpool og Roma på tirsdag. Som normal kunde giver en sejr til Liverpool odds på 1.53 spiller du dog som ny kunde hos bwin.dk får du en odds på hele 5.0! Selvom du kun må spille for maks. 100 DKK på de forhøjede odds er tilbuddet utrolig seværdig. Deltagelse er meget enkelt og kun burde ikke overveje længe hvis du har valgt bwin.dk som din ny bookmaker!
 

Se hvordan du gør:

Som nævnt er det meget simpelt for at tage brug af dette tilbud. Spil som ny kunde et væddemål med maks. 100 DKK på de eksisterende odds på en sejr til Liverpool mod Roma, og få din ekstra gevinst i form af et FreeBet!

  1. Opret burger hos bwin.dk.
  2. Spil for maks. 100 DKK på sejr til Liverpool mod Roma.
  3. Vinder Liverpool får du din ekstra gevinst i form af et Freebet.

Husk at kunder som indbetaler med Moneybookers/Skrill, Neteller eller PaySafe Card ikke kvalificerer sig til denne betting bonus!
 
Er du heller på udgik efter en seværdig bwin velkomstbonus på op til 1000 DKK?
 

Bwin velkomstbonus

Er du heller på udgik efter en stor velkomstbonus har bwin.dk lige præcis det du har brug for. Registrer dig hos bwin.dk og få en dejlig velkomstbonus på hele 1000 DKK! Du skal blot oprette dig som ny kunde og indsætte for mindst 100 DKK. Efterfølgende modtager du direkte en bonus på 100% op til 1000 DKK! Prøv din ekspertviden indenfor sportens verden og opret dig i dag.

 

forrige artikel
Betfair.dk: Spil på Brøndby IF til at slå Nordsjælland
næste artikel
Bwin.dk: Vinder Real Madrid mod FC Bayern?