nyheder

ComeOn!: Op til 5 x 25 kr. freebets på EM i håndbold

EM i herrehåndbold er for alvor skudt i gang. Til trods for at vi stadig er tidligt i turneringen, har vi set nogle nervepirrende og neglebidende kampe. De danske drenge hænger stadig i med næb og klør efter to skuffende kampe mod Island og Ungarn. For at gøre hele turneringen endnu mere dramatisk, disker ComeOn! nu op med en mulighed for freebets hver gang du spiller 25 kr. på en EM-kamp.
 
Hver gang du smider 25 kr. på en kamp ved EM, så giver ComeOn! dig en odds bonus som er hele beløbet tilbage som et freebet.

 

ComeOn! Freebets EM Håndbold
© ComeOn

 

Sådan modtager du freebets på EM i håndbold

Det er et utroligt lækkert tilbud, som ComeOn! præsenterer her. Med mange spændende kampe indtil videre, kan tilbuddet her kun gøre turneringen endnu mere begivenhedsrig. For at modtage freebets skal du gøre følgende:

  1. Opret en konto hos ComeOn! (hvis du ikke allerede har en)
  2. Spil 25 kr. på en EM-kamp
  3. Modtag et 25. kr. freebet

 
OBS: Du kan maks. Modtage et 25 kr. freebet 5 gange, og kun én gang om dagen.
 

Den danske flamme er ikke slukket endnu

Det er ingen hemmelighed, at Nicolaj Jacobsen og de danske drenge er kommet skidt fra start. Som forsvarende OL-vinder og verdensmestre var favoritrollen ikke til at tage fejl af, da Danmark drog mod Malmø for at bevise sit værd som håndboldmagt i Europa. Favoritværdigheden har dog set sig som en for stor mundfuld for de rød-hvide, der tabte deres første kamp mod lillebroren fra Island efter 60 minutters forfærdelig håndbold.
Heller ikke i Danmarks anden kamp i gruppespillet blev det til to point. Danmark spillede 24-24 mod Ungarn i en kamp der reelt set burde være barnemad for de danske profiler.
 
En skuffende start sætter enormt pres på de danske skuldre, der behøver et mindre (men overskueligt) mirakel for at sikre sig videre avancement i turneringen. Det kræver en Islandsk sejr over Ungarn, og en dansk sejr på minimum to mål over Rusland. Ikke helt urealistisk, men et tåbeligt scenarie at stå i for et dansk favorithold. Se vores håndbold EM odds her.
 

Husk din velkomstbonus til ComeOn!

Hvis ComeOn! ikke allerede er så heldig at have dig i deres fold, så husk at du kan benytte dig af en ComeOn! velkomstbonus når du opretter dig. Bonussen består af 100% af din første indbetaling på minimum 100 kr. og maksimum 1000 kr. Du får altså fordoblet din første indbetaling, når du opretter dig!
 
OBS: Du skal spille din ComeOn velkomstbonus seks gange til minimum odds 1.80 for at kunne indfri gennemspilskravet til den.

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Mr. Green: Odds 20.00 på at Eriksen og co. stopper Liverpool
næste artikel
Betfair: Få 550 kr. i risikofrit spil på Danmarks skæbnekamp