nyheder

ComeOn: Spil dig til NFL-slutspillet med Superligaen

Fodbold og amerikansk fodbold er normalt milevidt fra hinanden, men med odds bonussen fra ComeOn er de to sportsgrene nu blevet noget tættere forbundet, end de tidligere har været det.
 
ComeOn har lige nu fyret op for en konkurrence, hvor du via spil på Superligaen kan komme til USA og se NFL-slutspillet – selvfølgelig med alt hvad sådan noget skal indeholde. Rejsen har nemlig en værdi af intet mindre end 25.000 kr.
 

ComeOn NFL rejse Superligaen
© ComeOn!

 

Sådan vinder du NFL-rejsen


Inden du drømmer dig helt til USA, skal du først deltage i konkurrencen hos ComeOn. Her skal du først tilmelde dig konkurrencen.
 
Når du har tilmeldt dig konkurrencen, skal du spille minimum 10 kr. på Superligaen. Ja, den er god nok. For 10 kr. kan du vinde en NFL-rejse for en værdi af 25.000 kr.
 
Der er tale om en konkurrence kun for danske ComeOn-spillere, så det er ikke noget med, at du er oppe imod spillere fra bookmakerens andre markeder. Det er kun danske ComeOn-spillere, der spiller med om NFL-rejsen.
 
Konkurrencen løber til og med den 14. juni kl. 23:59, hvorefter vinderen den 15. juni. Med i rejsepakken er udgifterne til flyrejsen, billet til NFL, samt hotelopholdet. Rejsegavekortet er gyldigt i tre år, så du behøver ikke snuppe den kommende sæsons slutspil, hvis dit hold ikke kommer med. Husk at væddemål sat med free bets og bonuspenge ikke tæller med.
 

 

Disse kampe kan du spille på


Du skal som sagt spille 10 kr. på Superligaen for at få et lod til konkurrencen. Det betyder, at du kan spille på samtlige af grundspillets sidste kampe. Disse kampe er:
 

  • SønderjyskE – Silkeborg IF
  • Hobro IK – Lyngby Boldklub
  • FC København – Randers FC
  • FC Nordsjælland – FC Midtjylland
  • OB – EfB
  • AC Horsens – Brøndby IF
  • AaB – AGF

 
Samtlige af de syv kampe spilles lørdag den 7. juni kl. 17:00.
 
Kampene og spilletidspunkterne for mesterskabsslutspillet og nedrykningsslutspillet er endnu ikke offentliggjort, så det kan meget vel være muligt, at du også kan spille på kampe derfra.
 

Begynd din rejse med 1.000 kr.


Det er måske så meget sagt at kalde dem for rejselommepenge, men du kan faktisk begynde kursen mod NFL med en bettingbonus på 1.000 kr. fra ComeOn.
 
For at du kan deltage i konkurrencen om NFL-rejsen, skal du nemlig have en spillebruger hos ComeOn. Har du ikke det, så kan du lige nå få en ComeOn velkomstbonus. Bonussen er en indbetalingsbonus, der giver dig 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.
 
Velkomstbonussen fra ComeOn har et omsætningskrav på fem gange 1.80, hvilket betyder, at du skal spille din bonus fem gange til minimum odds 1.80, før du kan få gevinster derfra udbetalt. Læs altid regler og vilkår før du tager imod en bonus. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. +18 år.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Superligaen: Her får du de bedste odds på afgørelsens time
næste artikel
Pokalsemifinale: Scor et 49 kr. freebet med ComeOn