nyheder

NFL er tilbage! ComeOn: Spil Tipsduel hver uge

NFL er endelig tilbage! Efter måneders ventetid, kan den amerikanske fodboldliga, NFL, endelig skydes i gang igen. Vi glæder os, og derfor har vi fundet en særdeles interessant kampagne frem til dig. ComeOn! skyder nemlig NFL-sæsonen igang med ugentlige tipsdueller – og det er ganske gratis! Du kan spille med på det gratis odds tilbud online eller gennem den fede ComeOn betting app
 

ComeOn tipsduel nfl
© ComeOn!

 

Tipsduel: gæt udfaldet og vind en NFL trøje

Som sagt byder ComeOn! NFL velkommen tilbage med ugentlige tipsdueller, hvor du ganske gratis kan spille med. Alt du skal gøre er at gætte udfaldet på de ugentlige games, og så er du med i lodtrækningen om en valgfri NFL trøje til en værdi af 799,- kroner. Der er fem ugentlige games, som du skal gætte udfaldet på. Er der flere der gætter rigtigt, bliver der trukket lod blandt om vinderen.
 
Hvis du vil spille med allerede fra denne uge, så skal du altså gætte udfaldet blandt disse kampe:

  • New England Patriots vs. Miami Dolphins
  • Detroit Lions vs. Chicago Bears
  • New Orleans Saints vs. Tampa Bay Buccaneers
  • Los Angeles Rams vs. Dallas Cowboys
  • New York Giants vs. Pittsburgh Steelers

 
Tror du, at du kan gætte det korrekte udfald blandt kampene? Så gæt med i dag!
 

En anderledes sæson er i vente

Denne sæson kommer uden tvivl til at blive anderledes end alle sæsoner før den – især da spillerne har haft meget begrænset træningstid i løbet af sommeren, og alle preseason games blev aflyst.
 
Generelt kommer ligaen til at udforme sig helt anderledes, da de fleste games i uge 1 forventes at blive spillet uden fans på tribunen – Dallas Cowboys insisterer på, at de vil have tilskuere – og masser af vigtige spillere har valgt ikke at spille.
 

Husk din ComeOn! velkomstbonus

Hvis du gerne vil gætte med på den ugentlige NFL tipsduel, så husk, at du også kan indløse en ComeOn velkomstbonus i form af en fordobling af første indbetaling op til 1.000 kr. Normalt er bonussen kun på maks 500 kr., men hvis du registrerer dig her gennem bonus-betting, så kan du altså modtage helt op til 1000 kr. i din velkomstbonus.
 
ComeOn bonussen og din indbetaling skal gennemspilles 5 gange til odds 1.80, før udbetalingskravet er indfriet.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Superligaen er tilbage: Her får du de bedste odds
næste artikel
FCK – Brøndby: Sådan får du odds 10 på begge hold | Mr Green