nyheder

ComeOn Tipsduellen – vind free bets hver uge!

Danmarks nye bookmaker, ComeOn, er aktuel med en odds bonus, der kan forsøde hele din Premier League-sæson. ComeOn Tipsduellen er kampagnen, hvor du hver uge i løbet af hele Premier League-sæsonen kan finde både point til bonusbaren og free bets.

 

ComeOn Tipsduellen
© ComeOn

 

Slå ComeOn og få et 50 kr. free bet

Tipsduellen består af flere elementer, hvor du har mulighed for at få fingrene i en bonus. Første bonusmulighed er et free bet på 50 kr., som du vinder, hvis du svarer rigtigt på flere af ugens spørgsmål i Tipsduellen end ComeOn gør. Free bettet på 50 kr. svarer til 5.500 point i bonusbaren.
 
Som regel består ugens tipsduel af fem spørgsmål, som du skal forsøge at besvare korrekt. Det kan være alt fra klassiske 1X2-spørgsmål til om flere hold vinder, eller hvor meget boldbesiddelse et enkelt hold har i en bestemt kamp.
 
Sidste rundes spørgsmål var for eksempel:

  • Burnley – Newcastle United – 1X2
  • Scorer Diogo Jota, Marcus Rashford eller Neil Maupay? Ja/Nej
  • Vinder Spurs, Leicester og Chelsea? Ja/Nej
  • Arsenal – Manchester City – 1X2
  • Hvor meget boldbesiddelse får Manchester United mod Everton – 50-54,9%, 55-59,9%, 60-69,9% eller Andet?

 

Gør rent bord og få 500 kr.

Kan du ramme fem ud af fem, så venter der et free bet fra ComeOn på hele 500 kr., hvilket svarer til hele 44.000 point i bonusbaren). Der venter altså nogle lækre ugentlige bonusser til de stærke Premier League-oddsere, hvis man kan gøre rent bord i forbindelse med hver spillerunde.
 
Teoretisk betyder det free bets for op imod 16.000 kr. per Premier League-sæson, hvis du kan gøre rent bord og ramme fem ud af fem spørgsmål i samtlige spillerunder. ComeOn har med Tipsduellen formået at skabe en underholdende og spændende bonuskampagne, som næsten ikke kan andet end at blive et hit hos de danske oddsere.
 

Sådan kvalificerer du dig til Tipsduellen

For at du deltager i Tipsduellen, skal du hver uge opfylde kvalifikationskravene, som er:

  • Login og besvar alle spørgsmålene i Tipsduellen (fra onsdag og frem til før kampstarten lørdag)
  • Placer et pre-match bet på minimum 100 kr. til minimum odds 1.50 på en Premier League-kamp, der spilles lørdag eller søndag.
  • Modtag dit free bet senest tre arbejdsdage efter weekendens Premier League-kampe er afsluttet, hvis du altså slår ComeOn i Tipsduellen.

 
Hvis du gerne vil være med i kampen om free bets hos ComeOn, men endnu ikke har en ComeOn-spillekonto, kan du lige nu score en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr. på din første indbetaling.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport: Få super odds på Barcelona og Real Madrid
næste artikel
Mr. Green: Få odds 8.00 på Barcelona-sejr med Messi som målscorer