nyheder

Danmark – Færøerne optakt og oddssammenligning

Bliver det alle gode gange ni for det danske landshold, når Færøerne kommer på besøg i den næstsidste VM-kvalifikationskamp?

Bliv klædt på til kampen i Parken med både optakt, odds sammenligning og spilforslag på VM-kvalifikationskampen Danmark – Færøerne her.

Danmark - Færøerne optakt odds spilforslag VM-kvalifikation Bet365 Bwin Unibet
© Bonus-Betting.dk

Danmark – Færøerne optakt

Danmark er enorme favoritter til kampen mod Færøerne. Det er ikke så overraskende efter, at Danmark er strøget ubesejret igennem de første otte kampe i kvalifikationen.

Første møde på Færøerne endte med en dansk 1-0 sejr, hvor der i den grad måtte kæmpes for at få de tre point med hjem.

Hjulmand og co. må uden tvivl være opsatte på at vise, at det ikke skal være så svært denne gang. Det virker også til, at bookmakerne tror på. Du kan ikke tage en eneste bookmaker, uanset hvem du har som den bedste danske bookmaker, uden at du finder et meget lavt odds på et 1-tal.

Danmark må til kampen se bort fra blandt andet Mikkel Damsgaard og Kasper Dolberg, hvilket blandt andet har givet et comeback i landsholdstrøjen til FC Midtjyllands Pione Sisto. Derudover er Jens Jønsson, Rasmus Nissen og Robert Skov også udtaget til truppen, der også skal spille den sidste kvalifikationskamp mod Skotland.

Danmark – Færøerne odds sammenligning

Danmark er store favoritter – som i meget store favoritter. Bet365 er helt nede i odds 1.04, så ifølge de aktuelle Bet365 bonus regler kan du ikke engang tage et 1-tal i forbindelse med bonussen, selvom omsætningskravet er blandt de absolut laveste.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Se og sammenlign oddsene på Danmark – Færøerne fra Bet365, Bwin og Unibet her:

Danmark – Færøerne spilforslag

Det helt store spørgsmål er, om Danmark får hul på bylden, så målene vælter ind hos gæsterne, eller om Færøerne formår at holde stand lige som sidste gang.

Forventningen hos bookmakerne er, at der kommer langt flere mål end i det første møde, der som bekendt endte med en dansk 1-0 sejr.

Det er svært at se, at det skal lykkes for Færøerne at holde Danmark nede på blot en enkelt scoring igen. Færøerne har intet at spille for – udover æren, når de kommer til København.

En tidlig dansk scoring kan meget vel være det, der skal til, for at få gang i målfesten. Spilforslaget herfra er derfor over 2,5 mål og begge hold til ikke at score til odds 1.83 hos Bet365.

Oddsene er opdateret onsdag den 11. november kl. 12:15. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
United – City: Optakt og odds med Bet365
næste artikel
Bwin booster oddset på Italien – Schweiz