bet365 nyheder

VM-kval: Danmark – Israel: Optakt og odds med Bet365

Danmark kan tage et afgørende skridt mod en billet til VM 2022 med en sejr i VM-kvalifikationskampen mod Israel.

Bliver det til en dansk sejr her, så er der et hul på otte point ned til Israel, der forud for kampen indtager andenpladsen i gruppen.

Læs optakten til Danmark – Israel her og se odds og muligheden for en bonus fra en af de danske odds sider. Du får samtidig også et spilforslag til kampen.

Danmark – Israel optakt

To rigtig velkørende hold tørner sammen i Parken, når der er topopgør i den europæiske VM-kvalifikations gruppe F.

Med danske briller er det en kamp, hvor en sejr kan bringe VM-kvalifikationen nærmest snublende tæt på. Vinder Danmark, så er der et hul på otte point ned til Israel med fire kampe tilbage. Med andre ord: hvis Danmark vinder, så er Hjulmands tropper blot to sejre fra at kvalificere sig til VM.

Modstanderne i de sidste fire kampe er Moldova, Østrig, Færøerne og Skotland – lande som Danmark allerede en gang har slået i VM-kvalifikationen.

Israel har ovenpå det første møde med Danmark fået spillet sig rigtig godt ind i varmen til andenpladsen, så det nu ligner en duel mellem dem og Skotland om at tage den andenplads, der kan ende med at give kvalifikation til VM.

I den danske trup må der forventes et par ændringer i forhold til kampen mod Færøerne. Om det giver lidt startproblemer eller bare får energien til at buldre afsted, er det store spørgsmål. Danmark skal i hvert fald indstille sig på en modstander, der kommer med selvtilliden i orden og en tro på tingene – især rent offensivt.

Danmark – Israel odds med Bet365

Selvom Israel har været stærkt kørende i de seneste kampe med sejre over Østrig og Færøerne, så rokker det ikke ved, at du fra de fleste mobil betting apps får Danmark som favorit.

Bet365 er helt nede i odds 1.30 på en dansk sejr. Se en række udvalgte populære odds fra Bet365 her:

UdfaldBet365 odds
Danmark vinder1.30
Uafgjort5.00
Israel vinder9.00
Dobbeltchance 1X1.071
Dobbeltchance X23.40
Over 2,5 mål1.75
Under 2,5 mål2.05
Begge hold scorer (ja)2.10
Begge hold scorer (nej)1.66
Mikkel Damsgaard scorer når som helst2.62

Vælger du at spille spilforslaget hos Bet365, så kan du med de aktuelle Bet365 bonus regler få en velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kr. Bet365 giver lige nu nye spillere en bonus på op til 1.000 kr. i væddemålskreditter.

Bonussen skal blot omsættes en gang til minimum odds 1.20. Væddemålskreditterne kan ikke udbetales. Bonussen fungerer dermed på samme måde som et gratis freebet – udover indbetalingen, hvor det kun er nettogevinsten, der udbetales.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Danmark – Israel spilforslag

5-1 hedder den i dansk favør, når Danmark har mødt Israel. Der er dog langt imellem opgørene, men med 2-0 sejren i det første opgør, er der i den grad grund til at tro på tingene i forhold til en dansk sejr.

Selvom Israel har fået medvind i de seneste kampe, så har de, udover kampen mod Færøerne, haft svært ved at holde nullet. To indkasserede mål mod Østrig, fire i træningskampen mod Portugal og et mod henholdsvis Montenegro og Moldova viser et tydeligt spor.

I stedet for odds 1.30 på en dansk sejr, er vi her ude i odds 1.50 hos Bet365 på, at Danmark scorer over 1,5 mål i kampen.

Oddsene er opdateret tirsdag den 7. september kl. 14:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

About the author

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.
forrige artikel
Powerplayodds med Mr. Green: Scor et cashbet på 100 kr.
næste artikel
Randers – FCK: Sådan får du de højeste odds