nyheder

Er du Danmarks bedste til oddset?

November måned har Danske Spil afsat til at finde Danmarks bedst odds spiller, og du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om titlen som Danmarks bedste odds spiller. Dagspræmien er en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, som er en lille smuttur til Tyskland, England og Italien for at se tre fodboldkampe.
 
Så hvis du har odds evnerne i orden, så find dine 1-taller, 2-taller og krydser frem og spil med via Danske Spil, som desuden tilbyder en 500 kr. odds bonus til nye kunder. Odds konkurrencen er allerede halvvejs og slutter 30. November, men der er massere af grunde til stadig at spille med – bl.a. en tur på Verdens Bedste Fodboldrejser.
 

Er du Danmarks bedst oddser?
© Danske Spil – DM i Oddset

 

Sådan bliver du Danmarks mester i odds

Hver dag udvælger Danske Spil 25 kampe, ud fra hvilke du, som deltager i dysten om titlen som Danmarks bedste odds spiller, vælger 10 kampe, som du sætter 1, X eller 2 på. Til DM i odds kan man ikke spille kombinations spil, og alle spil er singler. Oddsene skal sættes via Danske Spils konkurrencemodul, som findes via deres hjemmeside, og væddemålene skal placeres inden kl. 18.55 i hverdage og kl. 15.55 i weekenden.
 

Sådan får du point i DM i odds

Nu har du sat 1X2 ud for 10 af de 25 kampe, og du modtager point, der svarer til oddset på de kampe, der går hjem. Lad os tage et eksempel. Du spiller på de 10 nedenstående kampe, og dem med grønt går hjem:
 

Danske Spil DM i Oddset
© Danske Spil – DM i Oddset

 
Du ligger derefter de vindende odds sammen (2,95 + 1,25 + 1,55 + 1,20 + 2,00 + 1,35) = 10,3 – og det er de point, du scorer på dagens odds konkurrence. Hvis du endnu ikke er kunde hos Danske Spil – så kan du få 100 % bonus på dit føste indskud i velkomstbonus.
 

DM i Oddset
© Danske Spil – DM i Oddset

 

Præmien: Verdens Bedste Fodboldrejse

Hver dag vinder den odds spiller med flest point en plads på det privat charteret fly, som fragter en række sportspersonligheder sammen med 30 odds vindere rundt til tre topkampe i Europa. Tidligere har landstræner Sepp Piontek og Morten Olsen deltaget på turen, som bringer vinderne en tur forbi England, Tyskland og Italien. Udover Verden Bedste Fodboldrejse, så belønner Danske Spil også deltagerne med freebets, som svarer til 1 kr. per point.
 
Så selvom man ikke tager første præmien og en eksklusiv fodboldtur, så er der stadig en odds bonus at spille for. På bonus-betting.dk finder du desuden alle aktuelle odds bonusser fra Danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
Scandic Bookmakers NFL Triple bonus
næste artikel
Få et gratis bet på Serbien – Danmark