nyheder

Danske Spil julekalender: 24 sports quizzer til oddset

OBS

Vær opmærksom på, at dette er et udløbet tilbud. Vi har disse juletilbud for 2021:

Årets julekalender fra Danske Spil er en gratis quiz til alle interesserede i oddset og sport. Optjen optil 10 kr. freebets hverdag, få gaveodds på tre udvalgte kampe om dagen og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr.
 
Tilmeld dig Danske Spil og få 500 kr. velkomstbonus til oddset.
 

Danske Spil: Oddset Julekalender


© Danske Spil: Oddset julekalender

Danske Spil i gavehumør

Fra 1-24 december åbner Danske Spil en låge, og bag hver låge gemmer der sig to ting: 5 quiz spørgsmål og 3 kampe med julegaveodds. For hvert rigtigt svar på et af de fem spørgsmål modtager du 2 freebet kr. Den der får flest rigtige svar i løbet af december vinder et rejsegavekort på 20.000 kr. Du kan altså både vinde 240 kr. i freebets, hvis du svarer rigtigt på alle quizspørgsmålene, samt en gratis rejse. Tilmeld dig oddsets julequiz på Danske Spils hjemmeside og få en velkomstbonus oveni.
 

Dagens Julgave fra Danske Spil

Den anden halvdel af Danske Spils gavekalender er et gaveodds på tre topkampe i dansk eller europæiske fodbold. Danske Spil kalder det ’Dagens Julegave’, og det kan også være et specielt tilbud på en af Danske Spils andre produkter. Så inden du placerer din bets, så tjek lige hvilke gaveodds, der gemmer sig bag dagens låge.
 

Danske Spil - Gaveodds til oddset fans


© Danske Spil: Oddset julequiz

Oddsets freebet – sådan fungerer det!

Freebet fungerer på den måde at de bets lavet med freebet kroner ikke trækkes fra din normale konto, men hvis du vinder med dine freebet kroner, så modtager du kun netto gevinsten. Det vil sige, at hvis du spiller 100 freebet kr. til odds 3.00 og vinder, så modtager du 300 kr. minus freebet indskuddet på 100 kr., altså modtager du 200 kr. i rigtige penge. Oddsets julekalender freebets skal benyttes inden 30.01.2015. Hvis du er på jagt efter en anden slags julebonus – så tjek samtlige danske bookmakeres odds bonus.
 

En alternativ julekalender til odds fans

Hvis du er til den lidt anderledes julekalender, så tjek også bonus-betting.dk’s Crazy Christmas Sport – julekalender. Her vil vi dagligt pakke et link ud til en utrolig, vanvittig og ikke mindst mærkelig sportsgren, som bookmakerne endnu ikke har sat odds på. På bonus-betting.dks Facebook-side kan du også følge med i Unibets julekalender, hvor vi giver dig de bonusser, som er aktuelle for oddset.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet fejrer jul med en odds bonus kalender
næste artikel
NordicBet er i gavehumør