nyheder

Danske Spil sætter odds på Folketingsvalg 2015

Imens rygterne flyder på Borgen og i Pressen, så har bookmakeren Danske Spil allerede trykket på valgknappen. Danske Spil har lanceret deres odds på, hvem der vinder folketingsvalget i 2015.
 

Danske Spil Folketingsvalg Odds © Danske Spil

 

Danske Spil Velkomstbonus

Hvis man vil spille på vinderen af folketingsvalget, så giver Danske Spil nye kunder 500 kr. i velkomstbonus. Danske Spil fordobler første indskud og giver en odds bonus til alle spillere over 18, som åbner deres første konto hos Danske Spil.
 
Læs mere om Danske Spils 500 kr. velkomstbonus.
 

Hvem bliver næste statsminister?

Det eneste der er sikkert til valgdagen – hvornår den end måtte falde – er at der bliver sat krydser. Det faktum er der ikke sat odds på. Det er der til gengæld på, hvem der vinder folketingsvalget. I skrivende stunder er oddset på Venstres Formand Lars Løkke det laveste med odds 1.30. Nummer to er ikke overraskende Statsminister Helle Thorning-Schmidt, der kan spilles til odds 3.70. Outsidere til statsministerposten er Danske Folkepartis Kristian Thulesen-Dahl (12.00), Radikales formand Morten Østergaard (75.00) og Konservatives Søren Pape (100.00). Oddset korrigeres løbende, men herunder kan du åbne en konto, og spille på Folketingsvalget 2015.
 
Få 500 kr. bonus og spil på Folketingsvalget 2015!  

Massere af odds på Folketingsvalget 2015

Hele 59 forskellige bets har Danske Spil til Folketingsvalget. Den mest omtalte på nuværende tidspunkt er selvfølgelig datoen for valget, som bookmakeren har sat odds på. Tror du f.eks. på at Thorning laver et overraskende sommer valg i Juli måned, så giver det odds 100.00 og hvis hun trækker det så langt som muligt og lægger valget i september måned, så giver det odds 3.25. Derudover kan man spille på hvor mange procent de enkelte partier opnår, om Naser Khader får en ministerpost samt hvor høj den samlede stemmeprocent bliver.
 
Hvis du vil spille på oddset på Folketingsvalget, og er ny hos Danske Spil, så kan du også gøre brug af en 100 % velkomstbonus til Oddset.

Om forfatteren

forrige artikel
Sidste chance for 1500 kr. Unibet velkomstbonus!
næste artikel
Vind en luksustur til Champions League Semifinale