nyheder

Ekstra Gevinst på din Champions League Double

Scandic Bookmakers lægger lidt ekstra oveni gevinster fra en double på Champions League eller Europa League. Sæt dine bets på to kampe fra midtugens europæiske turneringer og få 50 % odds bonus udover den oprindelige gevinst.
 

Odds hos Scandic Bookmakers
© Scandic Bookmakers

 
Scandic Bookmakers ekstra odds bonus til Champions League og Europa League doubler er kun for kunder. Så sign op i dag og benyt dig af en 100 % velkomstbonus på dit første indskud. Få op til 750 kr. i startbonus hos Scandic Bookmakers.
 

Double bonus på Europæisk fodbold

Spil for minimum 50 kr. på en odds kupon med to eller flere kampe fra Champions League og/eller Europa League. Hvert bet skal have et odds på 2.00 eller derover, og så er du automatisk med i Scandic Bookmakers Euro Odds Bonus.
 

Få 50 % af din indsats tilbage!

Vinder du på din kupon får du 50 % af din indsats oven i som en ekstra odds bonus. Du kan både spille pre-match og live og den maksimale bonus for Scandic Bookmakers double bonus er 300 kr. Denne odds bonus skal gennemspilles tre gange til minimumsodds 1.50 indenfor 60 dage før den kan hæves.
 

Store kampe i vente

Scandic Bookmakers odds bonus gælder kun frem til torsdag kl. 23.59 den 19.03 2015, og du kan derfor kun spille på tirsdag og onsdagens Champions League samt torsdagens Europa League. Men der er så til gengæld også kampe som Barcelona – Manchester City, Monaco – Arsenal og Dortmund – Juventus, så der bør være nok med spændende fodbold til at sætte en double.

Om forfatteren

forrige artikel
Kombi odds bonus på Champions League
næste artikel
Betfair præsenterer: DM i Strategisk Betting